maandag 20 mei 2019

Goedkope Bloemon

Laat me regelmatig inspireren door bloemschikkers en tegenwoordig zijn nette strakke boeketjes uit, maar de boeketten a la de voor mij dure online service van Bloomon hip.

Heb niet echt budget voor een boeketje verse bloemen, maar wel genoeg ideen hoe ik dit toch voor elkaar kan krijgen. Nep!


Afbeelding van dh_creative via Pixabay 


En de nepbloemen zijn steeds meer 'echter'. Her en der te koop. Kijk voorbij de lelijke nepperds en opeens zie je mooie schatten.

Zet de fake bloemen met een echte tak of wat echte bloemen uit de tuin in een grote vaas of bij voorkeur nog grotere kan of iets dergelijks en voila...kan je jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren mee doen.

Ik varieer wel met de seizoenen en met echte bloemen uit de tuin. Maar zie bij de bloemisten dat er soms in de winter al bloemen in een vaas staan die bij mij in de tuin pas in de zomer bloeien.
En als de bloemen (pioenrozen of zo) in mijn tuin in bloei staan, dan mag er uiteraard ook eentje binnen in een vaas. Of twee. Of doe eens gek, drie.

Maar zo hou ik de kosten relatief laag en het plezier hoog.

5 opmerkingen:

Lot zei

Op het moment ben ik in de ban van het bloemen haken. Eerst crocusjes, daarna 2 taken fresia's in wit, geel en licht paars en nu ga ik vergeet-me-nietjes maken.
Allemaal garens uit de kringloop

Anoniem zei

Heel slim.

Petr@ zei

Handig!
Ik pluk regelmatig "onkruid" om buiten op de tuintafel te zetten, ook erg leuk en kost niks.

klaproos zei

ik pluk onkruid net als petra, en daar staat erg mooi spul van, :-)

nicole orriens zei

Ik heb ook een prachtige boeket (nep)bloemen op de tafel staan. Die kocht ik ooit bij de Wibra en ik ben er dagelijks blij mee : )