dinsdag 15 juni 2021

Niet

Fijn van thuiswerken is dat er geen reistijd is. Dus ben ik klaar met werken, klap ik de laptop dicht en kan ik gaan doen wat nodig is, of waar ik zin in heb.

Zoals het gras maaien, de kantjes eraf lopen. En gewoon even genieten van alles wat groeit en bloeit. Aangezien voetbal me niet boeit en er vrijwel niets anders op de tv is, is het zo'n lange zomeravond waar je nog heerlijk buiten kan zijn. 

Had in mijn koffiepauze vanochtend de was buiten gehangen. Droog in de lunchpauze. En lekker opruimen zo direct dan is dat ook weer een karweitje gedaan en afgevinkt. Dat kan natuurlijk niet als je in de kantoortuin moet zitten. Ach...jarenlang op kantoren gewerkt, of in de 'buitendienst' en toen werd de was ook schoon en droog. Gewoon op zolder aan een rekje. Of in het weekend buiten. 

Had een gietertje gekocht van ik denk 5 liter, (zo'n grotere kan ik niet zo goed tillen. Pols is nog steeds een beetje kwetsbaar) maar toen ik 'm gevuld alvast klaarzette voor vanochtend om mee te uhm..gieten, zag ik dat hij lekte.
He bah....moet ik dus terug naar dat tuincentrum. Gelukkig nog wel te befietsen, maar dan ben ik een paar uur kwijt ipv met de auto hoppa even heen en terug. 

Nou ja..ook weer leuke dagbesteding.  Niet zeiken. Je kan tenminste nog fietsen. Je hebt een fiets, benen die het doen; dus wees vooral blij dat het kan. 7 opmerkingen:

 1. oh jee.... wie verwacht dan ook dan een nieuwe gieter lekt... behalve dan door de tuit cellie,
  dat si balen ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pech zeg, gelukkig heb je een fiets en je zeurt niet! Geweldig nummer is dit toch. Lone kan het ook hoor. Het zijn altijd van die aparte tiepjes die dit nummer echt geweldig kunnen brengen. 👍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat balen dat je weer daarheen moet. Aan de andere kant heeft elk nadeel zijn voordeel zoals jij zelf maar iedere weet op te schrijven. Je MOET er even uit en dat is goed voor lijf en geest. Zet m op. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is waar. En fietsen is wel supergezond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Cellie,

  oh jee... mijn nieuwe gietertje lekt ook!
  het is blijkbaar in...
  Ik vul 'm nu alleen,, als ik m ga gebruiken...
  Kan 'm niet ruilen, want het bonnetje kwijt...

  Thuiswerken en afvinken ... da's goed voor je moreel...

  Groetjes!
  Marlou

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was gisteren de was vergeten. Hing hem pas op om zes uur. Een uur later: droog. Heerlijk. De kantjes ervan af lopen, ook heerlijk, maar balen van die gieter!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een heerlijk nummer is dat toch. Ken de tekst nog steeds uit mijn hoofd. De musical heb ik destijds ook gezien in Carre

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.