zaterdag 26 juni 2021

Uit-wedstrijd

Zo gewend aan vergaderingen online via Zoom, dat er nu eentje stond ingepland en ik op locatie werd verwacht.

Zat ik, in de make-up en schone onderbroek aan, toch echt gewoon thuis, te wachten. Oeps!

De anderen zaten daar dus. Op mij te wachten. Direct ingesproken dat ik een fout had gemaakt en dus thuis zat. 

Right. Fijn. Stom. Nou ja...nieuwe afspraak gemaakt. We konden er om lachen (hoop ik oprecht) en verder met de dag. 




Wel 'blij' dat ik niet daarhenen ben gegaan, want mozeskriebel, wat een berg werk. Met de afleiding van collega's en niet een eigen bureau, werkt het dan thuis toch prettiger met alles bij de hand en op de manier zoals ik het wil.

En nog allerlei 'verborgen' klusjes. Want een inbox deed raar, verborg de ingekomen mailtjes of een web ding deed het niet en dus via het oude systeem nog even checken. Mijn 'oude' werk nog even vrolijk 'erbij' gedaan...Gaat ook weer van de tijd af. Nieuw systeem, alweer wennen aan nieuwe zaken. Pffffffffffff!

Kocht na werktijd gisteren toch nog maar even, voor de zekerheid opnieuw inkt. Waar ik het wilde kopen, die winkel was dicht. Dicht?? Maar ergens anders heen geweest waar ze ook zoiets hadden. Grotere inhoud. Oh ja..lekker prijsje! Schrok er een beetje van. Maar ja...mevrouw, u kunt het toch declareren??? Ja, schat, maar eerst voorschieten he.. Kocht 2 van die krengen en dat was voorheen ruim ruim mijn weekbudget. 

En toch maar wel telkens even een koffiepauze genomen. Nou ja, hooguit 5 minuten even heen en weer drentelen, naar de wc en doooooooorrrrrrr....

Van die checlisten maak ik dagelijks. Dingen die perse die dag gedaan moeten worden en niet kunnen wachten. Fijn om die lijstjes af te strepen. En gewoon te weten dat het dan ook klaar is voor die dag. En snappen wat prioriteit heeft. 

Klaro die klara. Ophouden. Afsluiten en naar huis. Oh nee..Je bent al thuis. Gelukkig regende het (nou ja...moest nog wel even de uitgaande brievenpost op de bus doen) en had ik geen grote ambitie om door de regen te lopen/fietsen/tuinieren. 

Maaltijdsalade gemaakt en daarna....niets meer. En dan was het al begin van de avond. Journaal gezien en oh fijn; Vera! Dus nu even blik op oneindig en verstand op nul.

Weekend. 

Jullie nog plannen? Zonder mondkapje boodschappen doen? 





6 opmerkingen:

Luz zei

Doe al maanden zonder mondkapje boodschappen dus voor mij verandert er niets

mrs H. te B. zei

Oh ja - ik moest laatst een half uur van tevoren vragen of we écht via zoom zouden vergaderen, of toch live - op 40 kilometer vanwaar ik op dat moment was. Pfff - gelukkig GEEN vergadering!

pourquoi pas ??? zei

Ik denk dat ik mondkapje op hou in de winkels al heb ik nooit ect in het nut er van geloofd wil ik nu nog even niet zonder.

Anoniem zei

Ik houd hem nog even op. Eerst wilde ik colledig gevaccineerd zijn en nu wacht ik toch liever de terugkerende vakantiegangers af.

Bertiebo zei

Oh wat errug. Als ik nog werkte en als ik dan thuis had moeten werken, dan zou mij dat ook gebeurd zijn. Geen twijfel mogelijk! Wel zonde van je make-up

Iris Papilio zei

Wat balen zeg... maar ja dat kan gebeuren natuurlijk!
Wil je toch nog eens zeggen, is vast al heel lang geleden, dat ik enorm van je schrijfstijl geniet. Gewoon alles, je zelfspot, je humor, alles komt aan bod en ik vind het geweldig!