maandag 13 december 2021

Wereldkampioen!

Zondag klein feestje gevierd. 

Met wat online contacten. Zo ontspannend, alhoewel de wedstrijd nagelbijtend spannend was.

Max Verstappen F1 Wereldkampioen geworden in een werkelijk bloedstollende eindrace. Het leek er de laatste 2 ronden niet meer in te zitten en dan toch nog zo sterk terugkomen. Kansen pakken waar ze lagen. 

Heel mooi om te zien. En snapte de ontlading bij team Verstappen ook en ook bij zijn concurrent. En ontroering bij mijzelf. 

En toen mocht ik, toen de overwinning een feit was, van mijzelf de kerstboom in de huiskamer zetten en versieren. Ontspannend werkje. Letterlijk licht brengen. En de Dennentakken vond ik voor een paar euro op de markt op zaterdag. Gewoon een paar en niet een bos a € 10,-- wat ik elders op de markt zag. 

Dit filmpje vond ik wel droogkomisch. Dat binding met de wereld houden. Via Feestboek.5 opmerkingen:

Mevrouw W. zei

Hier verkochten ze ook van die bundeltjes kerstgroen voor tien euro. Ik vond het er nogal armoedig uitzien en vond het ook veel te duur en daarom kocht ik ook gewoon maar een dennentak.

Anoniem zei

Wat een finale. Heb genoten.

liesjedeventer zei

Loes vind ik altijd geweldig

Unknown zei

Heb alleen t laatste stukje gezien, de herhaling. Alles zien, live, is veel te spannend vind ik. Kijk ook nooit voetbal ofzo. En de boom, nou ja, boompje, ligt nog braaf in de tuin. Is zoals altijd gebracht, aardig vind ik dat

Nicole Orriëns zei

Ik zag op het nieuws hoe blij mensen waren inderdaad. Zelf heb ik er helemaal niets mee, maar het was mooi om de vreugde te zien.