vrijdag 5 september 2014

Cry me a river

Als de man die meer dan 200 vrouwen heeft gehad, de heer Pauw, zegt dat het logisch is dat vrouwen niet vaak bij hem te gast zijn want wat bereiken ze nou eigenlijk (vergeleken met mannen neem ik aan, of met hem - de uberman (die meer dan 200 vrouwen heeft gehad, dus hij zal het wel weten), dan moet ik toch me even op mijn hoofd krabben.

Sowieso...moet dat dan...iets bereiken? Is dat ook voor mannen niet overrated? Komen die er soms ook niet door toeval, kruiwagens of veel geld op de juiste plekken. En wat is de meetlat van de heer Pauw. Naaibaarheid?

Is het juist niet prettig dat we misschien wel tot de conclusie zijn gekomen dat het eeuwige gejaag naar meer meer hoger hoger en beter beter alleen maar leidt tot meer stress, burn-outs en hebzucht.

Of is dat mijn conclusie, die er dan, in de ogen van de heer Pauw natuurlijk helemaal niet toe doet. Ik ben denk ik een Siepie voor hem. Een vrouw, een vrouw na de overgang en ook nog eentje die in de provincie woont en niet hip is. Geen selfie's van haar tampons maakt in ieder geval (oh ja...niet meer nodig).


Nee, dan vergelijk ik mezelf liever met een andere vrouw. Een vrouw die snedigheid tot haar middle name had gemaakt. Die op elke opmerking over haarzelf, haar vrouwzijn direct een sarcastische rake opmerking uit haar mouw kon trekken. En dat ook deed. Jarenlang. Nog voor ik geboren was. En het bon ton was om zo direct te zijn. 

2 opmerkingen:

  1. Meneer Pauw is gewoon een lellebel. Hij komt er mee weg. Moeten die onbetekenende vrouwen eens proberen te zeggen: ' ik heb meer dan 200 mannen gehad'. Moet de eerste vrouw nog tegenkomen die dat zegt en die daar mee weg komt.
    Ik vind het een saai programma. Als er in het nieuws iets is, waardoor ik een onderdeel moet zien, zal ik dat wel doen.
    It is not my cup of tea.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tegen een man die dat eens tegen me zij, ik heb honderden vrouwen gehad zei ik vol medeleven; wat moet jij eenzaam zijn. en dat meen ik echt. want zeg nou eerlijk hoe lang duurt een orgasme? En wat wonen in de verkeerde provincie? We wonen toch geweldig. knuffel van mij.

    BeantwoordenVerwijderen