zondag 17 mei 2015

Dillema!!

Vandaag heb ik een feestje van een vriendin; zij viert haar huwelijks jubileum. Leuk dat ik uitgenodigd ben; ik was ook op hun huwelijk en daarvoor kenden we elkaar al.

Nu mijn 'probleem'; ik heb de outfit al uitgezocht. Een jurk die (weer) past. Maar ga ik een donkere panty met donkere schoenen eronder doen, of een lichte panty met schoenen met een wat hogere hak (Mary Jane's) die ik nog niet eerder gedragen heb (maar al wel langer dan een jaar in de kast staan...voor een feestelijke gelegenheid en toen heul flink afgeprijsd).


Op google maps zie ik dat er voor de deur parkeergelegenheid is, maar; het is superzonnig vandaag, het terras ligt aan het water en het is een zeer populaire plek. Dus heb ik al gekeken waar ik in de buurt kan parkeren (oh ja..mag de auto van mijn dochter lenen) en dat is dan een eindje lopen. Nou is lopen geen probleem (meer) maar wel op hakken. Van 7 centimeter. Op schoenen die ik niet echt heb uitgelopen. Zitschoenen zeg maar. Die andere zijn iets lager, maar een bredere hak.

Ik voorzie, op de kinderkopjes van de locatie, wel een uitdaging hahah...

Dus: een iets lager hakje en donkere panty of een hoger hakje en lichtere panty...Wat een zalig luxeprobleem toch!!

Zo...nu nog even lekker in de tuin rommelen totdat dochterlief klaar met werken is en ik haar auto kan gebruiken. En ruim daarvoor rustig omkleden natuurlijk.

Eerst nog maar een kopje koffie inschenken. Heerlijke dag vandaag.

8 opmerkingen:

Wil zei

Een paar aan doen en een paar in de tas. Kun je ter plekke besluiten of je kunt/wilt/moet wisselen. Veel plezier.

Anoniem zei

Lichte panty aan, platte schoenen aan en hoge hak meenemen en ter plaatse aantrekken. Evt. wisselen als de hakken pijn gaan doen. Zo doe ik het ook

Mary

Anoniem zei

Sluit me aan bij de vorige opmerking. Ik zou zelf niet eens rijden met hoge hakken, maar dat zegt denk ik meer over mijn rijkunsten :) Geniet van het feest! JBR

Anoniem zei

mijn dochter en ik nemen altijd een paar hakjes mee en onderweg dragen we gemakkelijke lage schoenen, zeker een aanrader en helemaal op de weg terug. zalig om dan je hakjes uit te doen en wat makkelijks aan te trekken, misschien staat het niet altijd even charmant,maar strompelen met zere voeten op hoge hakjes ziet er ook niet erg charmant uit.

OpnieuwBeginnen zei

Leuk! Enjoy

Zuinigaan (Aaf) zei

Ik zou 2 paar schoenen meenemen. Een paar om op te lopen en auto te rijden. Ik kan namelijk helemaal niet autorijden met hoge hakken. Op locatie zou ik dan vervolgens mijn elegantere schoenen aan doen.
Veel pleziet!

Nietzomaarzooo zei

Wat een goede suggesties - voor een volgende keer. Bedankt allemaal!

Heb donkere panty en donkere schoenen aangedaan. Autorijden ging prima, lopen ook, maar moest wel even wennen aan hak. Nu hopen op snel weer een hak-gelegenheid!! En ondertussen de hogere hak beetje uitlopen thuis.

Albert y Mara fotoblog zei

Dat twee paar schoenen meenemen doet mijn meisje Mara bijna altijd, ook als we met de trein gaan. Pijnlijke voeten is ook niet plezierig.
Salu2 Albert