zaterdag 2 mei 2015

Alle verlangens even in de diepvries zetten - zwijmel

Het blijft wonderbaarlijk dat ik kennelijk toch ergens blijf denken dat het morgen vast weer beter gaat.

En toch denk ik dat. Het geeft me moed, kracht en weer zin om door te gaan. Nou ja...alle hoge bomen in mijn tuin zijn omgezaagd, dus andere opties zijn er even niet.Doen ook de banken even niet mee, dus geld - en ja ik weet dat ik heul blij mag zijn dat ik nog geld ergens heb, wat overgemaakt is van de ene naar de andere bank, zweeft ergens in no no land, dus is het zaak niet te panikeren en weten dat het waarschijnlijk aan de mei-vakantie-dagen ligt. Niet aan mij in ieder geval en ook geen gevalletjes..ik heb altijd pech. De meeste rekeningen voor mei zijn al netjes betaald en de rest kan ook betaald worden.

Pech is als je na jaren op vakantie kan en naar Nepal gaat of in het Poollandschap op te dun ijs loopt.

Dus net wat voorraadzaken gehaald, mocht het eind van de maand er nog steeds grimmig uitzien dan kunnen we in ieder geval nog uit voorraad genoeg eten en anders verkoop ik toch gewoon mijn lichaam? Hoge kiloprijs!

Alle folders met nieuwe voorjaarsschoenen, mode, dekbedhoezen, planten en weet ik veel kunnen direct door naar de oudpapierbak. En vakantie dat heb ik al jaren niet meer gepland of gehad.
Maar niet in de zeikmood:

Dekbedhoes hangt lekker buiten te drogen, ik ga een kop heerlijke koffie voor mijzelf maken en het zonnetje schijnt. Niks mis mee!


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Een bakje troost en een positieve insteek. Goed zo. Sterkte.

Anoniem zei

Ik heb vandaag heerlijk een paar uur in de zon op het balkon gezeten met een boek uit de biep. Gratis, die zon! En gratis vit. D en gratis warmte. Vanuit mijn stoel met blote benen, zodat de korte broek en rokken in de zomer weer iets leuker staan, begaf ik mij naar Noord Korea en besefte weer eens hoe mooi het hier is, hoe goed we het hebben.

Albert y Mara zei

Je schrijft het allemaal van je af. Goed van je. Petje af. Sterkte en hou je haaks.
Salu2 Albert en Mara

Ivy zei

Ja, in Nepal en op het poolijs was het slecht vakantie vieren. Mij überhaupt te ver weg, ben niet zo'n avonturier.
't Was heerlijk weer vandaag, hopelijk heb je genoten van het zonnetje en kon je de vervelende gedachten van je af zetten. Wij zijn wezen fietsen, ook niks mis mee.
Groetjes

Bibje zei

vakantie huh wat is dat?
Ik snap zo goed waar je nu doorheen gaat. Het gaat over, echt het gaat voorbij. En die vakantie...nou ja, die is nog wel het minst belangrijke van allemaal. Als je maar weer vaste grond onder de voet hebt.

En het gekke was,
iedere keer als ik dacht nu gaat het echt mis, dan was ik toch maar mooi door de maand gefietst en was het me weer gelukt! Dusssss zet hem op hoor.
Dikke Knuf xxx

Joanne zei

Je bent sterker dan je denkt. Je komt er wel.
Een mooi positief logje. Dikke knuffffff....

Liefs Frederique

rietepietz zei

Lijkt me héél lastig als je moet wachten op geld dat je toekomt, mensen die dit soort zaken moeten regelen hebben meestal geen benul dat er ook mensen zijn waarvoor dat wachten problemen oplevert.
Gelukkig dat je ondanks dat nog (een bionisch) oog hebt voor de dingen die wél prettig zijn.
Je lichaam verkopen....? Tja, gewoon een eerlijk beroep dat in een behoefte voorziet. Als ik eerlijk ben heb ik minder tegen "beroepsvrouwen" dan tegen mensen die aandringen nadat ik "ergens geen belangstelling voor heb" . Colportage, telefoonterreur allemaal zaken waar ik weinig geduld mee heb dus ik kán me voorstellen dat ik geen pretje ben voor mensen die me iets willen verkopen o.i.d. Maar dat schijnt maar niet door te willen dringen bij mensen die colporteurs e.d. op pad sturen.

matroos zei

Geen zorgen voor de dag van morgen..........al werkt het niet altijd zo natuurlijk
Onbekende muziek voor mij, niet gek

Petr@ zei

Haha ja je kan altijd nog je lichaam verkopen!
Of een van je organen, levert flink wat op hoor ;-)
Je bent en blijft in de positieve flow! Top!