zaterdag 24 juni 2017

Pillen zwijmel

Moest toch wel glimlachen, zo niet grijnzen, toen ik zocht op songs over Pillen. Zie mijn log van gisteren. Kwam ik toch weer uit bij Annie!
Ook mooi!


Nu kijken of het weekend zonder stresspieken is door te komen dan is iedereen ook weer blij. Er staat niets op de agenda dus dat zou moeten kunnen lukken.


8 opmerkingen:

 1. Er zijn zoveel dingen te vinden op het www. Onvoorstelbaar. Ik wens jou een zalig ontspannen weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige muziek vooral The Chemical Brothers

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je een rustig weekend.. helaas wel in huis maar zal ook goed toeven zijn! Sterkte hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je een ontspannen weekend. Mooi gevonden, deze nummers! Over pillen heb ik nog wel een tip: "Petronella Puinpoeiers Pure Pijnstillende Prima en Prettig in te nemen Pimpelpaarse Pil", en de song waar dit een "hertaling" van is: "Jeremiah Peabody's Polyunsaturated Quick-Dissolving Fast-Acting Pleasant-Tasting Green and Purple Pill". Als je ze wilt beluisteren, ze staan in mijn ZOZ 134, http://dwarsbongel.blogspot.nl/2015/06/150606-zoz-134-van-cocktails.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is vandaag mijn dag niet, regenachtig, maar dat niet alleen, een soort van ... vul maar in, ik weet het ook niet....

  Je bent een bijzonder mens, wat ik oprecht meen, je gevecht met die geweldige instantie UWV en de moed om je werk als call-center agent te lang vol te houden, zegt iets over jou en jouw doorzettingsvermogen, iemand, die niet snel opgeeft en ermee doorgaat tot ze er bijna letterlijk bij neervalt.

  Het voelt soms lastig om te reageren en jou een peper in de reet te stoppen of juist iets moois en zachts te geven, het knuffelmomentje tegenover een schop onder de kont.
  Wat heb jij nodig...?

  Misschien moet ik iets over mezelf vertellen, wat eigenlijk alleen voor jou bedoeld is, maar dank zij een grove fout van het UWV , 1000 euro bruto per maand te weinig op mijn uitkering ben ik onder bewindvoering gekomen en niemand, die mij goed voorgelicht heeft over de consequenties.
  Veroordeeld voor het leven, omgaan met weekgeld en nergens meer zeggenschap over, dat is mijn wereld, echt, het kan dus nog erger dan de situatie, waar jij nu in zit.

  Het gaat ook niet om meer of minder, ik ben vrij nuchter, het is wat het is, volgens sommigen een dooddoener, maar voor mij relevant aan de situatie.

  Ik zou je graag willen ontmoeten en dan geen geneuzel over je gewicht en reptielenbrein, daar kijk ik niet naar en zie je als een intelligent mens, meer dan je op je weblog laat zien.
  De nieuwe bewindvoerder weet nog niet alles en ik heb nog gratis reisdagen, dus ik kan je ontmoeten en ik heb ook nog wel wat tegoed op de OV-chip-kaart om eventueel met de bus
  moeten.
  Gewoon gezellig kletsen, verdriet en wanhoop afwisselen, maar vooral een gezellige middag hebben, waar jij en ik op kunnen terugkijken...

  Laat maar weten of jij er iets van heil in ziet om elkaar te ontmoeten of zoek eens op zomervrouw om meer van mij te lezen.
  Ik vind jou een kanjer en meen oprecht de wens te ontmoeten!

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 6. pillen.... veel ervan zijn gevaarlijk maar anderen doen goed werk, ik kan (helaas maar wel geaccepteerd inmiddels) niet zonder.
  en ja ff zoeken levert dan leuke resultaten op

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie nummers.
  Inmiddels weet ik hoe je weekend is verlopen. Fijn dat je zo'n goede band met je kinderen hebt. Onbetaalbaar. Ik hoop dat er straks weer mooie wandelingen komen met man met hond. Ik gun het je zo.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.