donderdag 5 april 2018

Kijktip Break Free Verlies je droom niet

Kreeg kippenvel toen ik de vooraankondiging las en ga het programma opnemen, zodat ik het zonder al te veel gesnotter (begint nu al) kan bekijken.

Vanavond op NPO 3 20.55 uur; Break Free.


Deed vanochtend de gordijnen van mijn slaapkamerramen open en zag door de beregende ramen in de tuin een kat heerlijk op iets kauwen. Hij zat er helemaal gelukzaligd bij. Het zal wel een vogeltje zijn of een muisje of zo, want ik neem aan dat hij niet zijn blikje Wishkas meegesleept had.

Ik heb het maar voor mijn ontbijt bij een schaaltje havermout met sojamelk gehouden. En merk direct dat door het afronden van project 'invullen vragenformulier' gisterenavond, er meer rust in mijn lijf zit. Ik sliep beter, werd nog wel een paar keer wakker helaas, maar het lukte om weer door te slapen.

Deed mijn printer gisteren ook nog raar. Eerst kon ik 'm al niet vinden in mijn printerlijst, dus moest de printer nog een keertje toevoegen. Hoe ging dat ook alweer?
Hij print wel, maar het zag er niet zo netjes uit. Weer opzoeken hoe dat kan en wat ik eraan kan doen. Ander papier erin gedaan. En maar direct opgezocht welke cartridge ik nodig heb, zodat die op voorraad ligt en niet - als ik weer zo'n klusje krijg en dat krijg ik ongetwijfeld - op dat moment moet gaan zoeken. En betalen.
Oh en mijn innerlijke Sharon Stone losgelaten op hoe ik dat formulier moet invullen, want mijn gehele dossier ligt daar al, alle informatie is ongewijzigd die ze aanvroegen, dus om dat nog een keer te gaan invullen als een Braafkaas. Nee; laat u maar meneer. Zoek zelf in uw dossier maar op. Het kost mij alleen maar weer meer papier en inktkosten.

En om het nog leuker te maken, kreeg ik gisteren na het eten (dus dat zal wel niet goed gevallen zijn, want alles vers gemaakt dus snap het ook niet; ik gooi het maar op de printstress) de racekak. Wat voel je je dan opgelucht dat je sneller kan racen dan de kak. Een paar keer.

Maar wat vind ik het weer wonderbaarlijk hoe de invloed van stress is. Ook al zie ik het, snap ik het; toch gebeurt het.

En nu wil ik iets leuks doen, maar heb niet echt inspiratie momenteel. Of energie. Dus laat mijn ontbijt even zakken en bekijk rustig wat ik kan.

Eerst een lekker kopje koffie maken in een mooi kopje.


5 opmerkingen:

Iris Papilio zei

Heftig verhaal... ik neem het ook op!

Luz zei

Ik heb het net gelezen, ik kan het niet zien....

klaproos zei

ik ben bang dat ik het niet kan zien......,

Joanne zei

Volgens mij vanavond alweer de laatste uitzending. Het is een mooi programma. Prachtig eerbetoon aan degene die is overleden. Een heel heftig programma waar ik het niet droog bij hou.

Liefs Joanne

Petr@ zei

Ik zat er klaar voor, maar we kregen onverwachts bezoek.