donderdag 1 november 2018

De wet van de waanzin


Albert Einstein Quotes Insanity. QuotesGram

Met die wet in mijn hoofd bedacht ik dat ik dan maar als eerste vanochtend een rondje moest gaan lopen. Ja, ik vind het vaak en regelmatig helemaal niet leuk, al lopende wordt het ietsje leuker, maar nou ja...aangezien bewegen goed voor mij is, MOET ik het toch maar doen. En nee, ik hou helemaal niet van wandelen met een clubje. Ik loop langzaam en hobbel altijd achteraan.

Zag de bui ook al hangen en als ik wacht tot vanmiddag dan kan ik tegen mijzelf zeggen dat het nu niet kan..want het regent. Echt...ben een kei in mijzelf voor de gek houden. En ja, ik heb regenkleding en paraplu's.

Daarna even naar opgenomen Koffietijd gekeken, maar heel veel doorgespoeld, want niet zo interessant. Wel een prettig koffiemoment.

Van mijn dochter hoorde ik gisterenavond dat haar vriendin bevallen is van een gezond kindje. En zag de foto's van haar met die kleine frummel. Want kleindochter lijkt daarbij vergeleken een reus natuurlijk. En kreeg accuut brei-kriebels. Hahah!!

Vanochtend ook even nagekeken of mijn begroting klopt. Yep. Alles afgeschreven per de 1e en nu dus weer een maand om te sparen en regelen. En weten dat ik geen achterstanden heb. Hoe fijn is dat.

Mag ik de rest van de dag 'vrijaf' hebben. Uiteraard doe ik nog wel dingen die 'moeten', maar die heb ik verpakt in 'mogen'. Dan voelt dat minder zwaar en alleen maar leuk.




6 opmerkingen:

Happy Earl Grey zei

En dan os het vandaag ook nog eens de dag van de positiviteit. Die ben jij in elk geval goed begonnen en voor de rest komt het ook wel goed. Fijne dag en groet

Anoniem zei

Mogen klint voor mij alsof je toestemming nodig hebt, dus helemaal niet zo positief.
Marijke

Anoniem zei

Fijn als alles op de rit is, voor nu. Rustig richting weekend.

Anoniem zei

Je bent een dappere dodo.

Bertiebo zei

Die Einstein: Goeie!

Anoniem zei

Zat hier nog even over na te denken: ik ben vooral blij met KUNNEN, dus dat ik KAN koffiedrinken, naar uiten gaan of in de zon zitten. Daar wordt ik gelukkig van.