vrijdag 22 februari 2019

Hallo meneer Kafka

Heb je een lang verhaal gedaan over hoe je vanuit de ziektewet en net voor de WIA eraan kwam hoppa naar de WW en dan nu in de participizzawet ben terechtgekomen, nog steeds niet 100% hersteld bent en hoe ook de arbo-arts van het UWV aanbeveelt dat ik beter niet meer bij een C allcenter kan gaan werken, ook het rapport laat dat zien en heb ik laten zien in mijn twee meter dikke toegevoegde dossier en dan is het eerste wat de olijke gemeente-ambtenaar me voorstelt.....

Ja?
Raadt u het al?Foto van Pixabay


Juistem.

Hij had een leuke job bij een C allcenter.

U gaat door voor de ijskast met ijsblokjesmachine!


12 opmerkingen:

izerina zei

Wat triest. Blijf dan maar eens netjes en kalm

Anoniem zei

Wat een malloot. Afvoeren die man.

Bertiebo zei

Hij moet er in, in die ijskast.

Lot zei

Vrieskast en dan door de brokjesmaker

Unknown zei

Als het niet zo treurig was geweest, had ik eigenlijk moeten lachen ....

Anoniem zei

Je mist de essentie van de participatie wet. Je moet zo snel mogelijk weer aan het werk. En ja waar kun je snel terecht als je niet makkelijk plaatsbaar bent. Juist een callcenter. Wat jij wilt is niet meer aan de orde helaas.
Ilse

Anoniem zei

Doet me denken an de ophef die er op dit moment in de Achterhoek is bij uitvoering participatie en bijstand, door Laborijn. Daarover hebben eerder deze week Kamervragen gesteld door Gijs van Dijk en John Kerstens van de PvdA aan staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Zelfde verhaal kwam daar ook voor, afgekeurd voor bepaald werk, en dat dan toch moeten doen...ik zeg, doe ff mailtje naar van Dijk en Kerstens, ...als ze de shit bij Laborijn aanpakken kunnen ze dit gelijk meenemen.

vlasje zei

Ben her volledig met Anoniem eens! Er moet nodig de bezem door die instanties. Zouden ze ons Markje er ook heensturen? Want die bakt er weinig van en is voor weinig geschikt.

Petr@ zei

Misschien kun je meedoen met het programma Kannie waar zijn.
Niet te geloven!

Nietzomaarzooo zei

Als je mij bedoelt; ik mis die essentie in het geheel niet, want in het intake gesprek is mij kristalhelder uitgelegd dat ik ALLES dien te accepteren. En uiteraard kan ik ook nog een beetje lezen her en der dus dit was me niet onbekend; dat wat ik wil er niet meer toe doet.

Iris Papilio zei

Te triest voor woorden dit soort uitspraken en figuren. Hij mag eerst wel eens naar de leesles. Ook al zou je 'alles moeten accepteren' als je die achtergrond weet dan ga je dat toch niet aanbevelen?

Judy zei

Verschrikkelijk!