maandag 4 februari 2019

The ABC Murders

Handig dat vandaag de klikko wordt geleegd. Dat was een goede reden voor mij, en geinspireerd door een opdracht van Flylady, nog maar weer eens 15 minuten door mijn huis te vliegen en te kijken wat ik al jaren bewaarde, maar er niets mee deed. Of ging doen. Of wat echt nog waarde voor een ander zou hebben. Want lees dat de Kringlopen ook niet blij worden van derdehands eierdopjes.

Toch weer een vuilniszak vol met bewaar-dingen. Zo moet ik snel beslissen en hahah...kan ik niet nog denken dat ik het toch maar weer uit de vuilnisbak haal, want kan geen afscheid nemen. Weg is weg! Hop...snel door de regen en weg met die zak.

Vandaag mijn rondje Bless the House weer gedaan, de witte was hangt aan de wasrekjes en voor vanmiddag moet ik nog wat administratiezaken afhandelen. En dan ben ik 'vrij'. Vind ik zelf.

Sliep slecht vannacht, werd ieder uur wel weer wakker, maar gelukkig had ik de ABC-moorden van Agatha Christie als luisterboek op mijn telefoon staan, dus dat was prettig. Ken het boek al en onlangs was er op BBC First een serie met John Malkovic als Hercule Poirot, maar ik vond er niets aan. Te zwaarmoedig, te donker en te duister verfilmd. En vind die acteur geen Hercule Poirot. Dus niet afgekeken en de rest gewist. Je hoeft tenslotte niet jezelf te kwellen met iets waar je geen "Joy" uit sparkelt.


Ondertussen grote sneeuwvlokken alhier. Ziet er mooi uit en ben benieuwd of het blijft liggen maar denk het niet want daar is het te 'warm' voor.

Aan de slag dan maar met de administratie zaken.
5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, bizarre Poirot is dat, ik was steeds de kluts kwijt. Het klopte gewoon niet. Ik heb de serie ook gewist.

Groet,Greet

Anoniem zei

Hij lijkt er ook helemaal niet op.

Judy zei

Als Agatha Christie fan vond ik ook niks aan die serie op de BBC. Ik heb me erdoorheen geworsteld, maar het was absoluut niet Poirot.

klaproos zei

ohoh, ik zou willen dat ik dát kon, zo opruimen:-)

Anoniem zei

Hier ook slechts een aflevering doorgeworsteld. Had eerst geen idee wie nu Poirot was. Geef mij maar David Suchet. LZV