zaterdag 14 december 2019

Lekker ontslagen!





Hoorde net dat mijn kleindochter ontslagen is. Uit het ziekenhuis. En dus lekker in haar eigen omgeving mag opknappen. Schreef het al eerder bij het ontslag van mijn zoon uit het ziekenhuis jaren terug; dat is de leukste soort 'ontslag'. Leuker kunnen ze het niet maken.

Vannacht bleef haar vader bij haar slapen - zo fijn dat ze daar familiekamers hebben, kan een ouder gewoon bij het kind op de kamer slapen - en nu dus heerlijk naar huis. En zonder aan allerlei meetapparatuur verbonden te zijn, weer fijn door het huis kunnen springen.

Dus heb nu pas echt zin om mijn huis verder in Kerstsfeer te brengen. Had al wat kleine dingen her en der staan en gisterenavond oasis laten weken om een Kerststukje mee te maken met verse dennentakken. Die lagen al een week in de schuur te wachten. En met spul wat ik al in huis heb. Diepte-investering van € 2,--.

Ruikt heerlijk naar Dennengeur nu. En buiten is het Takkenweer.


9 opmerkingen:

Bertiebo zei

Hahaha, zeer toepasselijk, dat takkeweer. fijn dat je kleindochter weer thuis is. En mooi dat haar vader mocht blijven slapen. Daar heb ik zo'n veertig jaar geleden nog hard voor geijverd. Ik niet alleen, dat was met de Vereniging Kind en Ziekenhuis. Gingen we voorlichting geven op ouderavonden, waarom we dat zo belangrijk vonden dat ouders mochten blijven slapen. En broertjes en zusjes op bezoek mochten komen. Gelukkig is dat nu allemaal normaal. Ik heb er tot nu toe nooit meer aan gedacht...

Mevrouw W. zei

Wat fijn dat ze weer thuis is. Ik kan me heel goed voorstellen dat je even niet aan kerstsfeer moest denken.

Elisabeth zei

Wat fijn dat ze weer thuis is .En nu genieten van de kerstsfeer !

Anoniem zei

Hoera!

izerina zei

Wat een opluchting,dat je kleindochter weer thuis is.Nu de rust voor kerstversiering

Janne zei

Wat fijn dat je kleindochter weer thuis is!

franca zei

Geweldig bericht!
Hartstikke fijn, want je kleinkind ziek dat wil je echt niet.
Nu gaan genieten van de komende kerstsfeer!
groetjes, Franca.

klaproos zei

:-) heerlijk dat ze weer thuis is,
fijn voor jullie

Mirjam Kakelbont zei

Wat heerlijk voor iedereen dat je kleindochter uit het ziekenhuis werd ontslagen. Je knapt nergens zo goed op als in je eigen, vertrouwde omgeving. Beterschap!