maandag 26 april 2021

Tweede of Eerste Kamer

Ook de heer H. Krol is een B&B begonnen. Mediageil als hij is, heeft hij geregeld dat daar dan ook een tv-format omheen gebreid gaat worden. 

Zo'n beetje als dat Max tv-programma Bed&Breakfast. Of gewoon een 'thema'-aflevering. BN-er heeft B&B.

Nu hoorde ik in de podcast van Aaf en Marc-Marie - over Bed&Breakfast - dat het kennelijk moet om je kamers een thema mee te geven. Je kan de aflevering hier bekijken, maar op podcast luisteren kan natuurlijk ook:  Ze vinden iets

Goed geluisterd die meneer Krol, want hij heeft zijn kamers, oh hoe origineel,  o.a. Tweede en Eerste Kamer genoemd.

Zou er ook een Torenkamertje zijn?

Een achterafkamertje?

Een kamertje waar je je geheugen kan laten leeglopen?

Een Sensibiliseerruimte?

Dat je thuiskomt van een weekendje B&B bij Henk en je buren vragen hoe het was en je dan zegt: daar heb ik geen actieve herinneringen aan.
Moet je dat tv-programma bekijken om je avonturen terug te zien. En hoe Henk een eitje voor je bakt.


6 opmerkingen:

izerina zei

Lekker lachen op de vroege morgen

Bertiebo zei

Maar ja, er is kennelijk genoeg belangstelling voor zoiets. Maar als je als politious zoiets begint, en je noemt het dan eerste en tweede kamer, vind ik dat wel leuk bedacht hoor. En ik ben geen fan van die Krol. Ik vind jou vondsten ook grappig. Alleen dat van die actieve herinnering, dat heb ik nou al zo vaak gehoord, iedereen gebruikt het

Bertiebo zei

jouw vondsten

vlasje zei

🤣🤣🤣

johmar zei

Vraag me af wat voor soort mensen zon B&B bij de heer Krol dan boeken, want zelf vind ik het helemaal niets. De B&B's die op tv voorbij komen zou ik trouwens ook niet snel boeken, want wat een prijzen worden daar gevraagd. Het zal ongetwijfeld in sommige gevallen een unieke ervaring zijn, maar overnachten bij mensen thuis en daar dan in de meeste geval bijna 100 euro voor neerleggen? Lijkt me dat je daar ook een leuk hotelletje voor kunt boeken.

Nicole Orriëns zei

LOL. Ik moet lachen om die sensilibeerruimte....: )