zaterdag 24 april 2021

Vinken

Fijn gevoel om met mensen uit het veld te praten over hoe je bepaalde dingen 'volgens' de regeltjes zou moeten aanpakken en wat echt werkt. En dan voor dat laatste kiezen. 

Want ons/mijn doel is niet keurig alle vinkjes af te vinken, maar er te zijn voor mensen die onze hulp nodig hebben en dan ook (in mijn boekje) daadwerkelijke hulp of verwijzing of advies te geven. Geen wassen neuzen of doekjes waar op staat geborduurd "Voor het bloeden".

Vanuit mijn eigen kundigheid als ervaringsdeskundige. Vanuit mijn werkveld. Vanuit mijn vrijwilligersperiode en gewoon wat het leven mij zoal leerde.

Ben er heel tevreden mee dat ik op die manier een 'dossier' heb opgepakt. Niet 8 weken wachttijd, maar in samenspraak met andere diensten en collega's hoppa....gaan met die banaan. Client en familie kunnen even weer wat rustiger ademhalen. 

Veel bellen, veel regelen, veel nieuwe dingen geleerd, maar ook vertrouwen op mijn eigen kunnen en intuitie. 

Dan is het dichtklappen van mijn laptop en van mijn werkplek weer een thuisplek maken een voldaan gevoel op de vrijdagmiddag. 

Weekend!

Dacht trouwens even dat ik een zeer lang weekend zou hebben, maar wij moeten maandag gewoon werken. 

Had ik een half jaar geleden ook niet durven dromen. Weer ergens kunnen werken. Betaald.  Krijg nou de Vinkentering!Afbeelding van Veronica Kaiser via Pixabay 
5 opmerkingen:

vlasje zei

Soms komen wensen uit. Het is je zeer gegund!

Mevrouw W. zei

Heerlijk om je zo te voelen. Fijn weekend!

Kliefje zei

Vind het zo heerlijk voor je!

mrs H. te B. zei

Fijn om te lezen! En: wat fijn dat je mag/moet werken maandag!

Bertiebo zei

Het is je gegund, Cellie!