woensdag 1 juni 2022

Uitgeboord??!!

Toen ik om 18.30 uur van de week uit mijn werk thuis kwam, was de klusjesman al aan het boren bij de buren aan de buitenkant van hun huis. Wat hij aan het boren was (ja, een gat waarschijnlijk); geen idee. Wat het doel was van de boorpartij. Dus eigenlijk is de vraag "Waarheen, waarvoor (waardoor meer)?".

Om 21.00 uur was hij nog steeds aan het boren. Zo'n langzame boor. In beton. Dat klinkt lekker door. Pas na die tijd werd het stil.
Gek
Makend!
Gehoorapparaten lagen allang in de la inmiddels.

Was toch al zo'n dag. Intercity's reden niet richting mijn werkstad. Alleen nog stoptreinen. Gelukkig zag ik dat wel toen ik thuis nog even op de NS-site inlogde. Doe je er toch zo'n 25 minuten langer over. En moest ik via een andere route om die stoptrein op tijd pakken. Zag direct dat het een stuk drukker was op het perron daar dan normaal rond die tijd.

En dus ook later op mijn werk dan de planning en het gevoel voor niets om 05.30 uur de wekker te hebben gezet. Nog steeds netjes binnen de marges hoor, maar heb een hekel aan snel snel snel inloggen en alles klaar hebben staan. 

Op het werk deed de printer het alweer niet, de telefooncentrale was ook uit de lucht; feest! Uiteraard ook een aantal spoedgevallen. Toe maar! En de leidinggevende had de mannengriep. Hij wist al dat hij de volgende dag weer beter zou zijn. Goh! Verder collega's die bij mij klagen waarom ze bepaalde klussen moeten doen. Gelukkig ben ik wel zo slim ze direct naar de leidinggevende door te verwijzen die dat bedacht had. 

Daar klagen!

Of eigenlijk dacht ik dat het altijd dezelfde zijn die zeiken. Dus weet ik ook dat ik daar me niets van aan hoef te trekken. Niet mijn probleem. Ze ook geen ruimte geven. 

Sollicitatie is niks geworden, want de gesprekken zouden of dinsdag of vandaag zijn en dan had ik maandag al iets moeten horen. Dus ook weer doorboren!

Vandaag weer op op werktijdwekker, want de schilder komt is er al weer. Nu aflakken en dan moet alles open blijven staan om te drogen. Wat ook uren duurt uiteraard. Dus kan alweer nergens heen op mijn vrije dag. Dan is het wel fijn als ze al om 07.15 begonnen zijn. Langere droogtijd.