dinsdag 4 april 2023

Cracker

Het nieuwe normaal. Lekker, op de speaker, bellen met je mobiel, bij voorkeur lopend in de stad of in een drukke trein of bus, zodat iedereen lekker kan meegenieten.

En dan houden ze hun mobiel vast alsof ze een cracker vasthouden...heeft u beeld? Hebben ze oortjes in dan alleen last van de spreker. Maar al te vaak gewoon lekker hardop, op de speaker. Kan iedereen meegenieten.

Vergeten mijn wekker te zetten. Niks voor mij, maar snap het wel gezien alle gezeik van voorgaande dagen. 

Werd vanzelf wakker en dacht nog dat het steeds vroeger licht werd. Luisterde nog even een podcast. Keek weer op mijn mobiel en pas toen zag ik dat het de tijd was om al op mijn fiets te zitten op weg naar de bushalte. 

Dus toen maar gekeken of ik de volgende trein kon halen en hoe laat/vroeg ik op mijn werk zou zijn. Nog steeds op tijd, velen komen rond die tijd binnenrollen, dus waarom zou ik me dan schuldig voelen als ik dat ook een keer doe. Hou toch op! Alles ligt klaar, dus douchen, aankleden, make-up op, iets eten en wegwezen. 

En alles liep redelijk soepel. Bus was wel te laat, maar uiteindelijk mijn trein gehaald, met nog 1 minuut op de teller. Kon zelfs nog zitten, dus mag geheel niet klagen.

Behalve over die bellers dan.












2 opmerkingen:

izerina zei

In het allereerste begin van die openbare bellers,dacht ik wes eens, dat het een psychiatrische patient was,die stemmen hoorde

Mevrouw Niekje zei

Ik ben nog steeds niet gewend aan bellen in het openbaar en doe het dus nooit. Snap anderen die het wel doen dan ook totaal niet. Waarom zou je iedereen mee laten luisteren? Ik zoek altijd een privéplekje op wanneer ik moet bellen. Als ik gebeld word in een winkel oid dan neem ik niet op, dan bel ik later zelf wel terug als het me uitkomt.