maandag 10 april 2023

Snoeien en knoeien

13.26 uur, Even een piepje zon in de achtertuin. 1 minuut of zo. Ondertussen had ik in de voortuin de hedera al flink gesnoeid. Kan heel prima. Groeit toch tegen de klippen op. Hij groeide de Japanse Sierkers in en was iets te wild geworden. Lange takken hingen uit de boom op zoek naar een houvast. 

Knip, knip, knip. Zo komt de ochtend wel om.  En groenbak weer vol.

Moest even keihard lachen om het algoritme van Instagram. Klikte op een voorbeeld van hoe je knoflook in je tuin kan zetten en hoppaaaaaaaaaaa...kreeg wel 3 voorbeelden van andere site. Eentje gezien en dan snap je het wel. Daarna een voorbeeld hoe je mallware kan verwijderen en ja hoor...in het Frans ook nog hoe ik mallware kan verwijderen. 

Alice in Wonderland! Je blijft maar kijken, want goh...precies wat ik leuk vind. Dieper en dieper val je in het hol van het algoritme. Opletten dus.

Achtertuin weer verder in gewerkt, maar niet echt zo lekker als gisteren, toen de zon dus volop scheen.  Pas rond 17.30 uur kwam er een zonnetje door. Dus toen maar een rondje fietsen. Zonnebril op en even weg. Fietsen dus altijd fijn. 








3 opmerkingen:

Bettie zei

Het was ongelijk verdeeld met de zon gisteren. Hier pas rond half twee. Maar toen ook volop.

Mevrouw W. zei

De klimop groeit hier ook overal. Ik vind het een mooie plant en hij is ook best goed tegen ander onkruid, maar moet wel heel erg in toom gehouden worden.

pourquoi pas ??? zei

Geen betere plek dan de tuin om tot rust te komen vind ik altijd. Wij ook nog fietsen op de e bike en dat was leuk.