zaterdag 8 april 2023

Omelet

Aangezien ik halverwege Lewis in slaap viel, keek ik het vrijdagavond nog maar een keertje vanaf het punt dat ik kennelijk weg doezelde. En daarna de serie Stonehouse, de eerste aflevering. Kon ik nog net gratis kijken op NPOStart.

Alweer een latertje met thuiskomen op de vrijdag van het werk. Superdruk en werkelijk, ik moet er gewoon geld op zetten, 5 minuten voor einde werkdag nog een belletje van iemand die uit huis gezet dreigde te worden. Drukke trein en bus. Oh ja, Pasen staat voor de deur. Heel Nederland leek ergens heen te gaan.

Baal van mijn niet plannen kunnen maken of gemaakt hebben wegens geen fut. Pasen is een groot geklutst ei. Alles wat daarna komt kan ook zo in een boerenomelet trouwens. Zonder zout of pit.

Begon de dag met de bus die gewoon de halte voorbij reed, daarna dacht ik nog net op tijd voor de trein te zijn, maar ook al drukte ik op het knopje voor de deur, er gebeurde niets deursgewijs en de trein reed zonder mij richting werkstad. Dus maar weer omrijden. Dus een half uur later dan de planning op mijn werk. Baalde nog dat ik al zo vroeg uit bed was en dan zo laat op mijn werk. 

Druk en druk en druk. Zieken en veel mensen die vrij hadden. En dan terug weer zo'n lange OV-sessie. Had dus thuisgekomen nergens meer puf voor. Niet eens voor koken. 









4 opmerkingen:

izerina zei

Gelukkig een lang weekend om bij te tanken

pourquoi pas ??? zei

Ik heb je gisteravond een mail gestuurd en stuur je vandaag een appje .

Alice K. zei

Och dat woon-werkverkeer is echt niet te doen bij jou! Bij ons op kantoor mochten we voor corona nooit thuis werken maar sinds corona wel. Allemaal 1 dag in de week. Zou jou ook zoveel schelen! Als ik jou was zou ik toch vragen of jij dat mag. Gooi het desnoods op je leeftijd of zoiets. Ik ben trouwens ook vaak moe na een werkdag hoor. Kan gebeuren dat ik met kleren aan "even" in bed ga liggen direct na het avondeten. En dan pas om 3 uur 's nachts weer wakker word, alsnog mijn pyjama aan trek en de rest van de nacht genoeglijk verder knor... Ik ben gek op slapen...
Hier ook geen bijzondere plannen voor Pasen, behalve wandelen met de hond en tuinieren...
En genieten van alles wat gaat groeien en bloeien.

Heel fijne Paasdagen voor jou!

groetjes, Alice K.

Mevrouw Niekje zei

Ben zelf net begonnen aan Stonehouse, heb een kwartiertje gekeken, ben benieuwd waar het heen gaat. Fijne paasdagen, ondanks dat het een flauwe omelet is! xx