zondag 25 augustus 2024

Doorpakken

Ben zo gewend om altijd maar weer door te pakken en vooral niet bij de pakken neer te gaan zitten of blijven zitten (als je toch bent gaan zitten dus), dat dit gedrag even loslaten, een kleine uitdaging is.

Er moet al zoveel en vooral op mijn werk. Nou ja, ook omtrent mijn moeder. 

Dus een paar weken dit niet moeten is al heel fijn. Maar wel vreemd. Een beetje afkicken van de drukte en de gekte. 

Maar er moeten toch wel wat zaken gedaan worden. Dus dan maar de nieuwe laptop installeren. Die staat hier al een tijdje, maar nul inspiratie om dit op te pakken. Oh...eerst 3 uur opladen alvorens te kunnen beginnen. Dat dus eerst maar. 

Was natuurlijk even vergeten dat ik al mijn laptops, thuis of voor mijn werk, altijd zelf heb geïnstalleerd en ingericht. Dus typ dit al op de nieuwe laptop en nu alles nog even fine-tunen. Na inderdaad de wachttijd in acht te hebben gehouden, ondertussen wel wat kleine dingen erop gezet. Maar ben online en kan bij bepaalde zaken. Joehei!!!

Vooral stabiel Teams is belangrijk nu. De rest komt nog. Maar er staat al veel op door te synchroniseren. 

Maak maar een lijstjes van de moetjes, dan kan ik gaan afstrepen. Of nee, ik noem ze WIL ik graag. Dat geeft een ander gevoel. WIGtjes.

Het regende zaterdagmiddag/avond een aantal keren vrij hard. Was gelukkig net voor de buien begonnen weer thuis, maar het voelde buiten raar warm. 

Hoop dat het morgen voor de F1 beter weer is. En kijken wie er dan wint, met Max op positie 2 als startplaats. Ook voor het eerst voor hem op dit circuit. Anders altijd pole.








3 opmerkingen:

izerina zei

Prettig gevoel he,afstrepen van je lijstje

liesjedeventer zei

Te veel structuur is niet fijn, maar te weinig eigenlijk ook niet. Dus ik begrijp heel goed dat je in je vakantie toch stiekem wat lijstjes maakt en gaat afwerken. Kan ook heel bevredigend zijn!

Petra zei

Goedemorgen!

Ik vroeg me even af, hoe lang jij nog werken "moet". Misschien wordt het leven daarna wel wat beter, als je het helemaal je éigen structuur kunt geven (want geen structuur is inderdaad ook niks). Deze weken vakantie ben je eigenlijk eerst nog even af aan het kicken en uit aan het rusten van het werk, dus dat geeft niet helemaal een goed beeld over hoe (goed) je je straks kunt voelen als je helemaal niet meer naar je werk hoeft.
En dan kun je dan mogelijk kiezen voor leuk vrijwilligerswerk of meer oppassen op de kleinkinderen of andere positieve wekelijkse activiteiten - waar je nu simpelweg de tijd niet voor hebt.

Nou ja, in ieder geval nog een fijne rest van je vakantie gewenst; en ik kom ook regelmatig hier kijken hoe het met je gaat.