zondag 11 augustus 2024

Goud!

Met kippenvel net de finale van de vrouwenmarathon bekeken en Hassan voor Nederland Goud zien winnen.

Uit alle interviews komt ze als een doorzetter naar voren. Iemand die op het laatst toch nog een tandje kan en ook wil bijzetten. 

Precies hoe ze deze marathon won. Versnellen bij de laatste 800 meter en dan door en door en door.

Iemand ook gekeken? 

7 opmerkingen:

Susan zei

Vergeten te kijken, zo jammer. We kunnen gelukkig terugkijken. Wat een kanjer!!

Anoniem zei

Ja, gekeken, het laatste uur. Soms liep ze achterin de kopgroep, maar ze kwam steeds weer mee. De een na de ander haakte af en toen waren ze met zijn drietjes...een medaille zat er sowieso in. Maar die sprint naar goud was fenomenaal, ik had serieus tranen in de ogen. En dan niet op de grond storten na de finish, maar juichen en springen. Dat ze er nog energie voor had. Echt een prestatie wa zij gedaan heeft.

Anoniem zei

Het einde vond ik reuze spannend. Hoopte zo dat ze goud zou winnen en het lukte haar superieur!

Anoniem zei

Zeker, met kippevel! Wat geweldig, naast haar eerdere prestaties helemaal indrukwekkend.

Anoniem zei

Moest een beetje huilen, zo mooi.
Marijke

Lot zei

Ja vanaf het begin, ook om de mooie beelden van Parijs, ik heb er net een boek over gelezen dat speelt in 1870 en 1946 over dezelfde bakkerij.
We hebben het zelf nog even spannend gehouden door het beeld stil te zetten. Hond worst altijd rond 10 uitgelaten, daar houdt ze ook keurig haar ontlasting voor op en dan wordt een half uur later toch lastig voor haar, ze wordt met de auto gebracht ook nog.
Dus de laatste 4 km half uur later gekeken, was wel moeilijk niet op mijn telefoon te kijken, maar ben de keuken gaan opruimen

Ina zei

Ja, helemaal gezien van begin tot eind. Zelf ook hele en halve marathons gelopen dus nee, deze kanjer sla ik niet over. Mijn vriendin appte een enthousiaste reactie vanuit de kerkbanken:-) Groet, Ine