zaterdag 18 oktober 2014

Eind jaren 70 zwijmel voor het weekend

Als je die broek ziet van meneer Stewart, dan vraag ik me af of hij 'm heeft laten vacuumtrekken, maar goed...eind jaren 70 (zo rond 1978/79) trok je dat aan op het podium. En vraag je je af of je dan sexy bent.



En die mevrouw met dat suggestieve rietje lijkt nu vrij onschuldig vergeleken met wat er nu op MTV langskomt. Niks suggestief.

Wel grappig dat de lipgloss toen ook zo trendy was. Oh ja...nu herinner me ik me zo'n soort flesje met een balletje bovenin. En een klein potje, wit, handig in de handtas, maar meer voor het betere make-up werk thuis, want met kwastje opbrengen.


Nee dan de dame van dit clipje....wow....wat vond ik haar spannend en haar outfit was zeker vacuum getrokken!! En de titel en inhoud past geheel bij dit weekend. Die Jerney kon er wat van. On-Nederlandse uitstraling


11 opmerkingen:

Anoniem zei

Strakke pakjes en strakke nummers. Leuk!

Joanne zei

Nostalgie. Leuk!
Earth and Fire ken ik nog goed. Samen met Hubbie naar een optreden geweest. Zo gaaf!

Liefs Frederique

Bibje zei

Jerney had altijd van die leren pakjes aan, heftig sexie...
maar die Rod Steward...ik vond hem toch wat zielig hoor met dat maillo'tje en dat spring haar. En hij was zo ielig sprietig...ieuw
Ik vind hem in iedergeval niet sexie haha



Elisabeth zei

De heer Stewart vond ik niet bepaald sexy ,ik vergeleek hem altijd met een poedel .De pakjes van Jerney vond ik vreselijk .Maar beide nummers vind ik wel weer lekker om naar te luisteren

Anoniem zei

Genoten van de vacuummode met jonge lenige lijven erin. Lekkere heftige tijd! Ik zie wel waar dit zomerse herfstweer jou aan doet denken.....!

Ivy zei

Ik kocht mijn plaatjes van Rod Stewart zeker niet omdat ik hem zo sexy vond. Hij viel toen overigens niet uit de toon qua uiterlijk.
Jerney Kaagman bracht vroeger alle jongens het hoofd op hol in haar strakke jumpsuits, ze was best een aantrekkelijke verschijning, voor zover ik dat kon/kan beoordelen. Ik vond niet al hun muziek even mooi, Weekend had ik niet zo veel mee. Met Seasons wel, op dat liedje zag ik als 12-jarig meisje (in 1970) op werkweek in Arnhem, een jongen en meisje (denk zo'n 15 jaar) van een andere school heftig aan het schuifelen en zoenen. Nou, wat ik dát spannend vond!

Greet zei

Haha, een zwijmel over vacuümgetrokken broeken. Leuk, ook de nummers erbij.

natasja zei

Wat een lijntje hè, die Jerney... Over Rod Steward zou je dat ook kunnen zeggen... maar dat vind ik eigenlijk gewoon ielig.

Haha, ik moest lachen om je 'suggestieve' rietje. Ik vraag me altijd af wat mijn kinderen nou denken als ze naar MTV kijken. En of ze dat over een paar jaar nou allemaal normaal vinden....

Petr@ zei

Heerlijke nummers, alle 2.
Ja die Jerney was een knappe meid, en Rod vond ik een engerd maar ik heb wel een CD van hem, want zijn liedjes vind ik goed.
Fijne zondag!

Anoniem zei

Beide goede zangers, fijne nummers, en die kleding hoorde er gewoon bij.

Dwarsbongel zei

Ik voel me niet capabel om te beoordelen of Rod Stewart sexy was, dat vond ik van Jerney wel! Rod's muziek vond ik goed te pruimen, maar niet echt er bovenuit steken, en dat vond ik van Earth and Fire wel. Jammer dat die broertjes zich later zo laatdunkend over Jerney hebben uitgelaten, ze hadden wel voor een groot deel hun succes aan haar zang (en uitstraling!) te danken...