donderdag 28 juni 2018

Kont

Even wat randjes van mijn hooigrasveld geknipt.

Enfin...al knippende bedacht ik dat ik ook meteen dan nog maar even de voortuin bij kon snoeien...want de groenbak zou geleegd worden...en sta ik daar onopgemaakt, kont omhoog, snoeischaar in de aanslag, komen 2 buurmannen aanjoggen.

Dacht nog aan De Rattenvanger bij Pourquoi Pas, dat je dus altijd voorbereid moet zijn op een ontmoeting met een leuke rattenvanger, maar goed, nu was ik dat niet. En toch een geinig gesprekje.

Wat me deed denken aan waarom ik zo lang heb geloofd dat Man met Hond de enige is die nog een beetje interesse in mij had. Wat ook niet zo was, want al heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang niks van sex samen gehad. En zelfs dat hoeft niet een interesse in mij te zijn.

Beetje moe van alle afgestreepte zaken. En wil graag bruisen van energie. Als Adele Bloemendaal in haar Brosbruis-bad. Maar er zit weinig bruis in mij. Wel wat meer energie moet ik toegeven. Omdat ik daar beter voor zorg. Om energie te behouden.

Ondertussen keek ik - toen het te warm was om buiten te zijn - op Netflix naar de pilotaflevering van Lucifer. Ik kende de hoofdrolspeler ergens van. Maar waarvan?

Oooh ja...van Miranda.

Gerelateerde afbeelding


Hij was haar, zeg maar, boyfriend. Heerlijke man. En leuke serie dat Lucifer. Een beetje Screwball achtig.

Altijd fijn wat luchtigheid!
3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben benieuwd hoe met de rat is afgelopen.

Sylvia zei

Ik heb de eerste 3 jaren gekeken maar was er toen helemaal klaar mee. Eerlijk gezegd vind ik Lucifer te gay om aantrekkelijk te vinden. En ik snap dus ook niet dat hij al die vrouwen zo om zijn vingers windt ;)

Nietzomaarzooo zei

Hij is wel erg gepolijst inderdaad, maar ik heb alleen de pilot nog maar gezien. En wie weet gooit ondertussen Netflix Lucifer weer terug naar de hel.