dinsdag 18 december 2018

Als je elkaar niet meer vertrouwen kan

Ken je dat? Heb je al jarenlang een goed werkend, in elke sleuf soepel glijdend boodschappenkarretje-muntje aan je sleutelbos en ben je van plan je karretje weer keurig netjes op de karretjesparkeerplaats terug te zetten, komt er een miezerig stelletje aan je vragen of ze je karretje mogen overnemen.

"Nou, nee...ik heb zo'n muntje erin"
"Oh geen probleem....hier is een ander muntje"

Wat een klote muntje blijkt te zijn, want hij past op geen enkel wagentje!! Net als de huidige eigenaar te dik en nergens in en bij passend. Weg ermee!

Gelukkig, want zo ben ik, heb ik dan nog een reserve-boodschappenkarretje-muntje ergens in de krochten van mijn boodschappenbejaardensleurhut.


6 opmerkingen:

Mevrouw W. zei

De volgende keer dan toch maar zeggen dat je heel erg gehecht bent aan je eigen muntje ;-)

Iris Papilio zei

Oh heb ik ook een keer gehad, maar ik neem het niet aan hoor... Hoop dat je er ergens nog een hebt. Ik heb er ook een paar, maar meestal zit er in elke jaszak wel een eurootje... ;-)

Anoniem zei

Stelletje oplichters. Zijn het trouwens niet de "krochten" van je boodschappenbejaardensleurhut?

Sylvia zei

Haha!
Ik trap er niet meer in...

Judy zei

O wat erg, ik ben ook zo gehecht aan mijn eigen muntje(s). :)

geldover zei

Ik heb mijn muntje vast zitten aan mijn sleutelbos. Stop hem erin trek de kar uit de rij en trek nog een keer aan de sleutelbos. Tadaaa. Als men vraagt kan men zo de kar meenemen want er zit geen muntje meer in. Ook ideaal als andere klanten even geen muntje hebben.