woensdag 23 januari 2019

Kostelijk!

Maarten van Rossem in drievoud,  is kijken naar het programma over steden die hij met zijn broer Vincent en zuster Sis bezoekt. En van commentaar voorziet. Op de Van Rossem manier. Alle drie hun eigen expertise.

Wel met veel achtergrondkennis, maar altijd gelardeerd met hun eigen ongezouten mening.  Die Vincent van Rossem is maar een iel kereltje vergeleken bij broer Maarten en zuster Sis, al zit zijn volume meer van voren. Hoe mevrouw Van Rossem haar voeten plaatst lijkt mij erg ongemakkelijk lopen.

Wel heerlijke tv die me weer een frisse blik op allerlei steden geeft. Zelfs op Almere, een stad zonder lange historie.



©Maaike Bos


11 opmerkingen:

anna zei

Het was inderdaad een erg leuke aflevering! Ik wist niets van Almere dus heb er best wat van opgestoken.

Mevrouw W. zei

Ooohhh ik heb er helemaal geen erg in gehad dat het weer was. Ik zal op aflevering gemist kijken. Ik vind het altijd een leuk programma.

Anoniem zei

Ik ben allergisch voor hun chagrijn.

Unknown zei

Ik heb laatst een boek gelezen "Ondanks de zwaartekracht"van Suzanne Janssen dat gaat over ballet en stedenbouw (merkwaardigerwijs) waarin Vincent van Rossem als achitectuurhistoricus nog een kleine rol speelt. Ik vond het een mooi boek over een bijzonder onderwerp.
Marijke.
Ps. Ik stel me jou altijd een beetje als Sis voor, maar ik hoop dat dat niet klopt, qua verschijning zal ik maar zeggen!

Sylvia zei

Ik ben gek op dat stel.
Wat kunnen ze boeiend vertellen ook.
En dat heerlijke gezever, love them!

Luz zei

Hahahaha ze lijkt er in de verste verte niet op!

Purperpolletje zei

Ja, ik kijk er ook graag naar! Tijdje geleden een uitzending over Arnhem, waar ik vandaan kom, zo grappig, zo'n andere kijk op die zo vertrouwde gebouwen.

Anoniem zei

Ja, ook ik kijk er graag naar!!

Joanne zei

Volgens Maarten van Rossem wonen er in Almere allemaal analfabeten. En volgens iemand in een ander programma alleen maar arme mensen. Dus als je een arme analfabeet bent woon je in Almere. Ik heb een hekel aan die vent.

Liefs Joanne

Anoniem zei

Ik vind ze heerlijk, en hoop dat ze nog lang door mogen en kunnen gaan met hun programma's. Ik heb Arnhem gemist,moet ik even terugzoeken die aflevering.

Groet,Greet

Janne zei

Ik vind ze geweldig, alle drie! Een van de weinig tv-programma’s (Netflix heb ik niet) waar ik mijn boek voor dichtklap!