zaterdag 12 oktober 2019

Kadootje

Kijk toch eens wat een schattig doosje. En een heerlijke inhoud. De dag na mijn verjaardag nog steeds fijn. En feestelijk. (En besef opeens dat ik kennelijk niet de drang had om alles direct haphaphaphap op te eten, maar iets kan bewaren. Goh!).


En de voorpret dat ik straks mijn kinderen, aangetrouwde zoon en kleinkind weer ga zien en door het kluppie uit eten wordt genomen. Allemaal feestelijk en leuk en lief en ik struikel zowat over mijn woorden om aan te geven hoe blij ik hiervan word. 

Dat ik weet en vooral werkelijk voel en besef dat ik gezien word en ik dat ook door kan en wil geven. 

Was hangt, kleding voor straks ook al uitgezocht, misschien zo nog even een lakje op de vingernagels doen en verder 'moet' er weinig vandaag - haha...net als altijd eigenlijk. Alhoewel, je kan van jezelf natuurlijk allerlei lijstjes moeten afwerken en dan is een weekend zo druk druk druk te noemen. En ben je in eigen wereld misschien ook wel heel onmisbaar. 







9 opmerkingen:

pourquoi pas ??? zei

Heel erg veel plezier lieverd.

Anoniem zei

Nog van harte gefeliciteerd, Cellie!

Anoniem zei

Enne ... druk zijn is inderdaad een state of mind, waarvan het maar de vraag is of je er jaloers op moet zijn. Mijn vader woont in een verpleeghuis en is ook nog steeds 'heel erg druk';-). Hartelijke groet, Liesbeth

Mevrouw W. zei

Als ik dit schrijf, zitten jullie misschien al aan tafel, lekker fijn met elkaar. Heerlijk hoor!

Anoniem zei

Her is je zeer gegund, gefeliciteerd!

Lot zei

Fijne avond gehad? Ik gun het je zo.

izerina zei

Nog gefeliciteerd en waarschijnlijk zit je nu na te genieten

Sylvia zei

Oeiii, een dag te laat. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag nog darling. Ik hoef niet te vragen of je geniet... :)
xx

Elisabeth zei

Een late gelukwens voor je verjaardag .Het is een rijkdom om lieve familie te hebben .Ik hoop dat je een fijne dag had .