dinsdag 24 maart 2020

Kapper en Jinek

Twee weken geleden dacht ik dat ik na een afspraak in de buurt van, wel even - eindelijk weer eens - naar de kapper kon gaan.

Maar de zin daarin viel geheel weg doordat ik nogal behoefte had om als een bal onder mijn dekbed te gaan liggen en zeker niet ontspannen in de stoel van de kapper te gaan zitten.

Nu ben ik blij dat ik geen kort kopje heb, waar je iedere paar weken naar de kapper moet om het in model te houden. En uitgroei ook niet, want ik kleur mijn haar al een paar jaar niet meer en het groeit niet lelijk uit, maar ik krijg hier en daar strengetjes grijs haar tussen mijn donkere haren. Alsof de kapper dat zo heeft aangebracht.

Net als Eva Jinek groeit het langer - vermoed dat zij gewoon geen tijd heeft - , maar staat het niet onverzorgd. Heb helaas geen styliste die voor iedere blogpost mijn haar doet, maar goed; het staat dus niet stom, maar is alleen langer dan het heurt.



Nou; als dat alles is!

Nu hoorde ik gisterenavond op de persconferentie dat kappers en nagelstylisten per direct dicht moeten. Hoef ik me daar ook niet meer druk over te maken. Dus.

Count your blessings.

7 opmerkingen:

Spaarmoeder! zei

Zo is dat!

Mevrouw W. zei

Ik kwam op facebook gelijk al een gefotoshopte foto van Rutte en de Jong met lang haar tegen :)

pourquoi pas ??? zei

Ik ben nog net op tijd geweest, paar dagen alter moest de X maar die heeft afgebeld. Het voelde toch niet goed voor hem.

Adriaantje zei

Dan ben ik net op tijd geweest, mijn haar is zoooo dik, dat het echt bijgehouden moet worden.

klaproos zei

lekker is dat als je niks hoeft:-) ik ben zwaar de pineut :-)maar de kappers nog meer natuurlijk, veiligheid voor alles

Mirjam Kakelbont zei

Dat wordt een totale wildgroei in huize Kakelbont! Maar het geeft niet; er is niemand die het ziet (-:

mrs H. te B. zei

Ik loop al - een beetje - met te dik, bossig haar. Een kruising tussen Madam MikMak en mijn moeder, noem ik dat altijd maar.... En dan zijn mijn 6 weken nog niet eens helemaal om.... Ik kreeg "vroeger" heel lang complimenten voor mijn coupe soleil: blond-grijs gestreept - dat is al een paar jaar hélemaal over! ;-)