vrijdag 1 maart 2019

Britse tv

Keek naar een opgenomen aflevering van de nieuwe serie van The Great British Sewing Bee. Heerlijk programma, waarin amateurs een aantal naai-opdrachten krijgen per aflevering en er wordt gekeken hoe de kledingstukken technisch in elkaar zitten, maar ook naar de fantasie van de maker.

Erg fijn programma, altijd op dinsdagavond op BBC2. En het wordt ook nog herhaald, ik meen op zondag of zaterdag. Deze week maakten ze een jeans met wijde (Flares) pijpen zoals die in de jaren 70 voor het eerst werden gedragen. En dan van (rib)fluweel, zodat je ook nog goed moest opletten op de vleug van de stof.
Als je dikke benen had, dan was op een gegeven moment er geen rib meer te zien op de stof tussen je dijen. Haha!!Verder keek ik op Spike naar oude afleveringen van TopGear. Met de drie originele presentatoren.
Hoewel ik met mijn inkomen me geen enkele auto kan veroorloven, blijf ik het heerlijk vinden om naar aparte en snelle auto's te kijken. Hoe de heren kunnen malen over of ze nou kiezen voor een Porsche 911 of een BMW en waarom dan en waarom dan ook niet. Geweldig. Met The Stig.
Ik hou ervan. De nieuwe presentatoren vind ik vanaf het begin al helemaal niks. De magie is weg.

Net als de Formule 1. Ook al jaren fan van. Onbegrijpelijk maar ik geniet er maar van. Het is toch fijn om ergens blij van te worden.

Droomde alweer heel helder en ook voor die droom hoefde ik geen droomuitlegger voor te zijn om 'm te snappen. Ik was in mijn huis, maar alle gordijnen waren weg, net als mijn kleren. En voor het raam stond iemand te kijken en ik kon mij nergens verstoppen, want aan de andere kant stond hij ook alweer te kijken.

Ja; duidelijk genoeg.

Naschrift: Net nadat ik dit opschreef bedacht mijn kastje om uit te zenden en op te nemen dat 1 maart een goede dag is om er voorgoed mee op te houden. Gelukkig had ik de Sewing Bee net bekeken.
Heb het apparaat maar even afgekoppeld van alles en probeer het later nog wel een keer en anders, tsja...dan maar niet. Met de Chromecast kan ik via mijn laptop toch op de tv dingen zien. En anders komt er vast wel weer een oplossing voor dit 'luxe-probleem'.

6 opmerkingen:

Bertiebo zei

Getver, wat een akelige droom!Hoop niet dat het een herhaaldroom is.

Judy zei

Wat een droom, zeg, vreselijk. Hoop dat het kastje het misschien straks toch nog doet.

Anoniem zei

Bah, wat een enge droom.

Nicole zei

Wij kregen van onze provider een nieuw kastje zonder kosten. Even bellen en geregeld.

Anoniem zei

Ik kijk graag BBC. Ik vond het programma Wheeler dealers ook leuk, de oude dan, met Edd China, die lange monteur.
Groet,Greet

Marry zei

En wat een humor hè, die drie mannen van Top Gear. Ik kijk ook graag naar de Sewing Bee. Zelf kan ik net een knoopje aannaaien. En die lange man is zo knap, dat jurylid, hoe heet ie ook alweer. Hij begint nu ook wat losser te worden. Heb je die dansjes gezien!