zaterdag 23 maart 2019

Welk boek is een aanrader deze boekenweek

Omdat ik al heel lang online enquetes invul en daarvoor punten krijg die je kan inruilen voor oa boekenbonnen, heb ik er twee van een tientje liggen. Daar spaar ik ruim een jaar voor he... Dus daarmee wil ik graag een boek aanschaffen, zodat ik met het boekenweekgeschenk een dagje gratis kan treinen. Twee, of eigenlijk drie vliegen in 1 zuinige klap.

Hebben jullie nog aanraders? Ik zat zelf te denken aan dat boek van Martine Bijl - Rinkeldekink, maar hou me aanbevolen voor andere titels, want wel een dun boek, dus zo uit.

Want de bibliotheek, daar kan ik ook alles lezen, dus zoek een boek wat ik echt graag in mijn collectie wil hebben. John Irving heeft helaas nog geen nieuwe roman op stapel of uitgegeven, daar hou ik van. En hij schrijft heerlijk dikke boeken altijd, met mooie verhaallijnen.

Roept u maar!


Foto van Pixabay

10 opmerkingen:

Lot zei

Nieuwe van Peter Buwalda?

Anoniem zei

Ik koop al 30 jaar geen boeken meer. De bieb is mijn anker. Ik kan je dus niets aanraden wat je meerdere keren zou willen lezen.

Katrina zei

De zeven zussen van Lucinda Riley. Lekkere diikke pil voor 12, 95.

Jeanneke zei

Met een boekenbon (€ 25,-) van mijn verjaardag kocht ik 'Vallen is als vliegen' van Manon Uphoff (€ 18,99), en ook 'Mijn moeders strijd' van Murat Isik (€ 3,75). Met de gratis dag treinen op de koop toe, ben ik met alles erg blij...boekenbonblij zogezegd.

Bertiebo zei

Het Moerasmeisje... zie mijn blog. En verder zit ik zelf ook met keuzestress. Ik mag alleen nog nieuwe boeken kopen in de boekenweek. Twee dus.En er is zo veel

Janne zei

Ik heb het boek van Martine Bijl gelezen en vind het zeer de moeite waard! Momenteel leest mijn schoonzus het boek maar als ik het terug heb, wil ik het wel naar jou sturen. Ik geef boeken, nadat ik ze gelezen heb, bijna meteen weer weg of laat ze zwerven.

Unknown zei

Zeker de nieuwe Buwalda, (wel iets bij betalen) is echt fantastisch! Marijke.

Anoniem zei

hotel Europa lijkt me geweldig. Ik heb hem gereserveerd bij de bibliotheek en sta nu 38 op de lijst.. Bieke

anneke broos zei

Het pad van de gele slippers geschreven door Kader Abdollah.
Ik weet natuurlijk niet of jij het mooi vindt.ik heb o.a van de prachtige taal genoten.Succes,Anneke*

ine zei

Een kookboek van bijv. Karin Luiten , om evt. cadeau te geven aan je dochter......grts. Klavier