zaterdag 30 maart 2019

Turn up Charlie

Niet alleen omdat een van de mooiste mannen erin speelt - Idris Elba - maar ook gewoon omdat het enorm grappig is. Vind ik. Te zien op Netflix. Waar ik mag delen - voor nop - in het abonnement van mijn zoon.


En komisch die confrontatie met mensen die kennelijk alles hebben wat geld kan kopen en de 'gewone' sappelaars die dat ook wel willen, maar dan kleren op de markt kopen. Want daar is hun gulden nog een daalder waard.

En de ouders van de hoofdrolspeler die in Nigeria skypen en hopen dat hun zoon een carriere heeft en oh ja...kan je geld voor dit sturen en dat is kapot. Ook herkenbaar.

Licht en luchtig dus precies wat ik nodig heb.

Ontving vandaag een brief per post, op ouderwets papier in een envelop dus, over iets waar ik via de mail al bericht van had gekregen, maar daar was de juiste bijlage niet toegevoegd, dus wist ik nog niets, maar ach...daar ga ik niet meer over zeiken zeuren, en ja hoor 4 dagen deed deze brief erover. Binnen dezelfde gemeente en dan 4 dagen onderweg. Het zou maar iets 'belangrijks' zijn.

Oh ja...dat was het ook. Mijn onderdeel had ik van de week al verzonden, maar kennelijk nog niet gelezen, gezien noch behandeld.

Dus licht en luchtig maar. En veel lachen.

2 opmerkingen:

Lot zei

Mijn zus zou gisteren om half 10 door een specialist gebeld worden. Wachten, wachten, wachten. Elf uur belde ze zelf maar eens omdat we weg wilden. Nou half 10 was geen vaste afspraak, dat kon ook wel later, eerder, dag of meer later worden! Tja als je dat zelf zou doorvoeren zou het een zooitje op de poly worden.

Iris Papilio zei

Makkelijk hè en fijn dat je mee mag liften op Netflix! En inderdaad, blijven lachen Cellie!