dinsdag 1 september 2020

Gebakken Lucht

Leuke actie.

Kreeg een nieuwsbrief binnen dat er op een bepaalde tijd weer Lucht te koop zou zijn. Huh?? Te koop? Die ken ik wel vanuit de moppentappers-winkel. Dat je een spuitbus gebakken lucht kan kopen. Ooit kocht ik als souvenir uit Parijs een blik "echte Parijse lucht".

Dit betreft Lekkere Lucht. Parfum dus. Voor een spotprijs, want geen dure fles, geen design voor die fles nodig, geen dure marketingcampagne. Een flesje lucht, in twee variaties, voor onder de vijf euro.

Toevallig liep ik op weg naar de brievenbus langs de Zeeman winkel, die deze Lucht verkoopt en daar stond al een hele rij vrouwen die ook graag Lucht wilden kopen. Uitverkocht mevrouw. U kunt het online nog aanschaffen. Ik wilde eigenlijk alleen even ruiken. Of het wat was.

Dus thuisgekomen even gekeken. Het was net een paar minuten na 15.00 uur. Nada de noppes. Uitverkocht voorlopig. En ik las al her en der dat op Marktplaats op zo'n flesje van € 4,99 voor € 67,-- wordt geboden!!! Tel uit uw winst.

cc Zeeman

Iemand Lucht gekocht? En....is het wat? Of toch gebakken lucht.



8 opmerkingen:

Bertiebo zei

Ja wat een leuke actie. Ik kreeg dat bericht ook. En heb even overwogen om het te kopen. Niet lang trouwens...

izerina zei

Misschien komt het nog een keer terug voor die prijs?

nicole orriens zei

Nee, maar ik vind het leuk bedacht van Zeeman. Gebakken lucht verkopen en dat het dan ook nog zo'n succes is!

pourquoi pas ??? zei

wat zijn mensen toch raar. Waarom willen we opeens weer een luchtje van Zeeman voor 67 euro. Ben trouwens ook best benieuwd hoe het ruikt ondertussen. Trouwens weer een bewijs dat ze ons van alles aan kunnen smeren. Ben welb eniwud of hier iemand het geroken heeft?

Marlou zei

ha Cellie,

nee... geen idee.
Ik ben niet zo van de luchtjes.
Maar ik houbd wel enorm van de geur van sinaasappelen en citroenen: citrusvruchten dus.
Die kan ik diep opsnuiven, of die ouderwetse mandarijnen lucht.
Als die zou bestaan... dan zou ik er meteen een flesje van kopen.

Groetjes!

mirjam kakelbont zei

Oh de parfum gaat altijd aan mij voorbij. Al was ik wel nieuwsgierig of jij het lekker vond ruiken. In chique winkels hebben ze nog geprobeerd het luchtje voor 225,00 euro te slijten. Bij wijze van grap (-:

Christina zei

De handcreme van de zeeman (bessen) vind ik echt een aanrader. Echt heel goede kwaliteit voor 1,39. Ik denk dat dit ook een prima kwaliteit is. Vond de echte parfumier in EditieNL wel namelijk.

Christina zei

Probeer eens bergamot. Zit in veel luchtjes en is een echte citrusgeur.