vrijdag 20 augustus 2021

Oeps, deed ik het alweer!

Fles Olijfolie openen (nieuwe), het lipje er 'even' aftrekken en dan direct een guts olie over over je kleding. Hoppaaaaa!
Maar meteen in de wasmachine dat shirt, na er even wat vloeibare zeep op gesmeerd te hebben; moest toch gekleurde was wassen en hoe langer die olie intrekt, hoe moeilijker om eruit te krijgen. We zien wel hoe en of het eruit te wassen is. 

Rare werkdag wederom. Maar had me al voorgenomen om me niet gek te laten maken. Gewoon mijn werk doen, op mijn tempo en is het tijd om de pen neer te gooien, dan gooi je 'm neer! 
Vooruit; dan doe ik mijn laptop uit. En de telefoon op stil. Pen hindert niet zoveel.

Kwam er uiteraard nog op de valreep een telefoontje van een collega. Wel leuk telefoontje en fijn om even te kunnen praten. We delen de twijfel over allerhande ontwikkelingen op het werk. 

Snel naar de brievenbus, voordat de post te laat voor de lichting zou zijn. En heeeeeeeeerlijk die regen!

Met die olijfolie een marinade gemaakt voor de kipreepjes die ik wil eten. En even afkicken door wat anders te doen. Groenten snijden. Even tot rust komen weer. En bewust genieten van dat snijden. 

Heerlijke kip gemaakt, al zeg ik het zelf. 

Was hangt inmiddels, olievlek zo te zien uit het shirt gewassen. En nu even niks.
Was gedaan, afwas gedaan. Nu even verstand op nul en blik op oneindig bij dat RTL4 programma over B&B en eigenaren op zoek naar De Liefduh. 

Benieuwd wat de nieuwe werkdag weer brengt. 


3 opmerkingen:

  1. Oh wat balen zeg van die olijfolie op je shirt. Hopelijk krijg je het eruit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat programma is toch vre-se-lijk? en ik kijk het iedere keer. Ik vind die 4 dames in Portugal zo vals tegen die arme man en dan die Bert. Wat een loel (zou mijn moeder zeggen.) Dat mokkeltje uit Italië, de 2 testeronbommen in NL en ga zo door. Nu tot maandag wachten. Jammer. Volgende week laatste week, ik ga ze missen.

    BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.