vrijdag 13 augustus 2021

Zomergast

Moet bekennen dat ik de gast van afgelopen zondag niet kende en het me ook niet echt interessant leek. Toch moest ik daarop terugkomen. Keek niet live, maar zag stukken van de uitzending. 

Alleen al haar achtergrond en haar levensverhaal is interessant. En de keuzes die ze maakt. Daar ben ik dan altijd wel geïnteresseerd in. Hoe komt iemand tot zulke keuzes. 

\

Ook vond ik haar gezicht er vrij kunstmatig uitzien en nogal mannelijk. Maar weet ook dat plastische chirurgie in haar land/cultuur vrij ingeburgerd is. 

Jammer, want een paar jaar terug had ze een zachtere naturelle uitstraling. En herinnerde waar ik haar toch wel van kende. Van die zondagochtenden met fraaie muziek. Ook niet meer. Net als dat heerlijke boekenprogramma daarna.



Paar dagen niets gepost. Niets te vertellen (vond ik zelf) en trouwens; aan wie? 

Moet kennelijk weer overwaaien die donkere wolk. Uit mijn kop.


Oh...waarom komt nu dit liedje in mijn hoofd???  












8 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog nooit een reactie geplaatst maar volg wel al jaren je blog en dacht nu vanmorgen dat ik je even moet laten weten dat ik zoveel respect heb voor jou. Voor hoe je uit een diep dal weer omhoog bent geklauterd en heel vaak met veel humor je leven beschrijft.
Dus mocht je je nog eens afvragen voor wie je schrijft.......voor mij en met mij vele anderen, en voor jezelf niet te vergeten!
Hoop natuurlijk voor je dat het goed blijft gaan met je baan en ze goed begrijpen dat ze met jou ontzettend boffen.
Marina


Anoniem zei

Je schrijft voor mij en je andere volgers Cellie.
Jij schrijft zo herkenbaar en vol humor!
Dank je wel.
Groeten
Loes

Anoniem zei

Ik lees je altijd. Ik vind wel dat je wat te vertellen hebt. En je schrijft goed, niet van die standaard "zie mij eens een hippe blogger zijn" maar eerlijk, soms rauwe waarheden.
Ik kan me wel voorstellen dat je effe genoeg hebt aan blog schrijven, dat heeft iedereen die blogt.

Waardevolle vrouw, lief mens, hart van goud, eerlijke werkneemster, moeder en oma uit duizenden. Blijf alsjeblieft wél schrijven(als je puf hebt)

Lot zei

Je schrijft voor iedereen die het wil lezen en iedereen haalt eruit wat we belangrijk vinden.
Reageren doe ik als dat nuttig is en niet omdat ik zo nodig mijn stem moet laten horen.

PS mijn duim is mooi ingepakt en gaat goed,

nicole orriens zei

Ze heeft wel een markant en kracht gezicht moet ik zeggen.

pourquoi pas ??? zei

Ik lees je ook altijd hoor en miste je natuurlijk al. Je maakt weer even een moeilijke tijd door dat is wel te lezen. Er is ook zoveel gebeurd het afgelopen jaar. Heel veel liefs en vooral blijven schrijven hoor, we kunnen je niet missen.

Anoniem zei

Ook ik reageer eigenlijk nooit maar heb wel grote bewondering voor jou en hoe je in het leven staat! Je werkgever mag idd blij zijnmet jou en je waarderen. Het ,even valt niet altijd mee en iedereen heeft zo zn donkere dagen,Maar jij weet altijd weer te relativeren en jezelf er uit te tillen.Had je ook al gemist trouwens

Bertiebo zei

Je schrijft voor mij!