zondag 12 februari 2023

Alles weg!!

Dacht dat ik, om wat dingen te hebben om naar uit te kijken, in ieder geval een ticket voor de Vermeer-tentoonstelling te boeken.

Jammer de bammer dus. Gisteren gestart. Nu al alles weg! Alles!


VERMEER: 10 FEBRUARI 2023 T/M 4 JUNI 2023

  • Op dit moment zijn er geen tickets meer beschikbaar voor VERMEER. We bekijken de mogelijkheden om meer mensen de kans te bieden de tentoonstelling te zien. Houd onze website en social mediakanalen in de gaten.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb 2 weken terug nog kunnen reserveren, maar toen al was de keus beperkt.
Ben extra blij nu, dat het mij gelukt is. Misschien komt er nog een avondopening? Gewoon goed in de gaten blijven houden!
Marijke.

Sylvia zei

NOU JA zeg!

Anoniem zei

Op marktplaats en ticketswap kijken er zal waarschijnlijk genoeg aanbod komen want er zijn veel tickets en het loopt tot juni. Genoeg mensen die waarschijnlijk toch niet kunnen.

Bertiebo zei

Jemig, wij boekten vrijdag en dat ging nog goed. Wat een pech heb jij!

Anoniem zei

Dat is pech hebben. Maar als een tentoonstelling zo druk is, dan is zo'n bezoek ook een beproeving, is mijn ervaring. Misschien een catalogus bestellen?

Anoniem zei

Ps: boek een lezing, daar zit een bezoek bij in. Groet, Knutzels

Nietzomaarzooo zei

Ook lezingen zijn niet meer te boeken. Vol!!

Lot zei

In het NRC stonden grote artikelen erover en die heb ik allemaal gelezen en alle foto's goed bekeken. Is el voldoende voor mij.
Ik wil graag wel eens naar het Rijksmuseum maar op een rustigere moment, we ik be geboren met uitzicht erop vanaf de erker in de woonkamer. En mijn moeder ging bijna elke dag naar de tuinen erachter met de kinderwagen wandelen.
Met school er ook vaak geweest maar op die leeftijd waardeer je dat niet zo