vrijdag 2 juni 2023

Wachten

Altijd lastig zo'n afspraak tussen x en y. Had me al voorgehouden dat de Schouwer dan waarschijnlijk rond tijd Y komt. Dan valt het mee. En geen extra vrij ervoor moeten nemen; ik ben al vrij. Al voelt zo'n afspraak niet als 'lekker niks hoeven'. Je moet thuis blijven en beschikbaar.

Op tijd uit de veren en ook nog omdat ik nog de laatste keer voor de verbouwing en dus sluiting van onze supermarkt nog wat dingen wilde halen. Omdat het kan. Maar wel voor tijd X weer thuis zijn.

Nog steeds bewolking hier. Dus geen lekker zonnetje en het voelt ook minder warm. Minder vakantiegevoel daardoor, al weet ik niet echt meer wat dat is. 

De groene bak aan de stoeprand zetten. Heel zwaar, veel gesnoeid en ik zie dat ik ook mijn Seringenboom nog moet snoeien nu de boom is uitgebloeid. Anders gaat hij zaad aanmaken en dat kost weer energie. Dat snoeiafval is ook al een bak vol weer.

Wasje draaien. Anders heb ik geen schone onderbroeken meer.

Breiwol gekocht om voor de dochter van mijn vriendin wat te maken voor haar pasgeboren kind.  En dan nu een ingelast verzoek om in de middag op de kleinkinderen te passen. Kom maar hoor...gezellig!

Nog even wachten met de was buiten ophangen. Want stel ik mis de voordeurbel en zonnepanelenschouwer. 

Wachtend, wachtend...

Schouw was er nog steeds niet na het afgesproken tijdsslot. Dus maar bellen waar hij/zij blijft. En weer wachten. Ondertussen niets kunnen doen. Ja, dat wasje buiten hangen..

Komt met een kwartiertje...was inderdaad eea uitgelopen. Maar BEL me dan daarover!! Mijn tijd is ook kostbaar namelijk. En zal je net zien; gaat NU de zon eindelijk schijnen. Waar ik in wil zitten en van genieten. 


Image by Jan Vašek from Pixabay




Oppasdienst is voor het weekend. Dus ook daarvoor/door plannen omzetten. 

Schouwer geweest. Was het een lijkschouwer, dan was het een droge en kortdurende conclusie. Dood.

Even kijken waar er geboord kan worden, of er plek is her en der. Foto's gemaakt (muur glimlachte nog dapper) en in de tuin gekeken of de steiger er kan staan (na het verzetten van de tuinmeubels wel ja) en binnen 10 minuten klaar. Zit je daar de hele dag op te wachten!

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!













4 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn zonnig weekend !

Anoniem zei

Je kan het misschien niet netjes van mij vinden maar jij emmert echt overal over. Iedereen moet weleens wachten op afspraken en is het dan zo erg om iets langer te moeten wachten? Draai het gewoon om en geniet van je tijd. De dingen die je moet doen, doe je dan wat later.

Janny zei

Jammer genoeg herkenbaar. Soms is het geen probleem als iemand later komt dan de afgesproken tijd. En vijf minuten te laat hoeft geen probleem te zijn. Maar een royaal tijdslot afspreken en dat dan niet halen, dan moet je gewoon even bellen en je volgende klant of klanten informeren.

Anoniem zei

We komen tussen 10 en 15. Zit je vanaf half 10 te wachten en dat er dan niemand om half 1 even belt en zegt we lopen nu al 2 uur uit. Het wordt niet voor 16 uur.
Sommige mensen zitten dus echt de hele tijd te wachten en durven niet naar de wc te gaan.. omdenken.. als je het stressvol vindt om te wachten is niet bellen dat het uitloopt met een nieuwe tijdspanne killing.

Ik zit dus ook de hele tijd verlamd op een stoel. Niet in staat te lezen, te breien of iets te doen.