maandag 30 september 2024

De week is weer gedaan, nieuwe komt eraan

Veel zaken opgeruimd, gedaan, afgehandeld. Komt ook omdat het einde van de maand dichtbij is en dan is het voor mij altijd prettig om wat losse eindjes vastgeknoopt c.q. afgehecht te hebben op administratiegebied. En einde kwartaal, dus ook weer fijn om even door te pakken. 

De tas met opgeruimd oud papier ook weer geleegd. Weg is maar weg. 

Even voorbereiden op de eerste werkdag. Wat trek ik aan, wat voor weer wordt het. Wat wil ik uitstralen met mijn kleding. Is het schoon, heel?

Ik maak een soort van Marokkaanse Tajine, met daarin nog stukjes falafel, die ik nog over had van falafelbroodjes van van de week. Wel van een ander merk dan het huismerk van AH, want die waren niet te hachelen. Bah! Was even uitproberen of die ook lekker waren, maar ik ben weer terug naar mijn vaste originele merk. Ben bewust meer groente aan het eten en dan is het fijn om de tijd te hebben groenten te snijden en wat dingen klaar te hebben staan.

Genoeg gemaakt ook voor de eerste werkdag, dus weer een zorg minder. Kan ik morgen daarover ontspannen. Altijd fijn. 

En dan zijn alle doe dingen eigenlijk wel gedaan. Heb ik nog iets leuks gedaan vandaag, behalve een winterchrysantplant gehaald, wat ik altijd de bejaardentuinbol noem, maar ja...inmiddels val ik denk ik qua leeftijd toch tamelijk dichtbij bejaard hahah. En dacht eigenlijk alleen maar leuk voor de insecten. 

Misschien ook wel voor de slakken, dus we gaan het zien. 










1 opmerking:

Ina zei

Zo ben ik vorige week bezweken voor gezoete sojamelk omdat het prijsverschil met ongezoet in die winkel wel 20, 30 cent was. Dat nooit meer. Ik gebruik het voor eiwit, maar nu moet ik het verdunnen met water, anders krijg ik het niet weg. Verkeerde zuinigheid hihi, zo zie je maar, we zijn allemaal wel eens veel te streng voor onszelf. Groet, Ine