donderdag 5 september 2024

Donker, nat en saai

Had me voorgenomen om iets te ondernemen. Gisteren voelde ik me nogal Bor de Wolf in het Enge Bos, dus vandaag even omdenken.

Bij het opstaan vond ik het donker. Dicht wolkendek. Niks aan.

Eerst maar een tas met plastic flessen ingeleverd. Altijd lekker om dat soort simpele klussen te doen. En weg is weg. Gisteren gooide ik ook al een tas vol oude kranten en papier in de papierbak. Zit er altijd weer eentje verstopt, omdat iemand een grote doos erin probeerde te proppen. Lekker aso.

Koffie gedronken. Voelde allemaal heel herfstig aan. En het werd nog donkerder naar mijn gevoel. Toch gaf de buienradar aan dat het hier droog is. Nou, nee hoor. Het regende en flink hard ook. 

Dus keek een film via ThuisPathe. Wilde perse iets anders dan nogal ongezien thuishangen en mijn inbox opschonen. 




Kreeg opeens nog een verzoek om in het huis van mijn dochter op een monteur te wachten deze week. Op van die fijne stomme uren. Oftewel hele middag (en deel ochtend) weg Nou ja, moet maar even, want anders moet zij er vrij voor nemen en ik ben het toch al met nul plannen en weinig energie. 

Dan moet deze huismus dus wel op pad! 



7 opmerkingen:

izerina zei

Toch een uitje en meteen hulp voor je dochter

ella zei

Jeetje, is er nou helemaal niks leuks te bedenken op een saaie grijze dag? Bioscoop, een film is de bioscoop is sowieso leuker dan in je eentje op de bank. Museum, er is altijd wel iets te zien wat interessant is. Een strandwandeling kan ondanks slecht weer ook leuk zijn met iets lekkers in een strandtent. Jezelf een schop onder de kont geven en gewoon doen. Wel fijn dat je nu tijd hebt om je dochter te helpen.

Siebrie zei

Tips op Youtube:
- Letters Live
- Hayley Morris

Alice K. zei

Moet gewoon weer even wennen, donker, grijs weer. Geen wonder dat je energiepeil dan ineens inzakt. Met een dagje op de bank is niks mis denk ik dan! Waarom altijd evenementen en happenings bijwonen? Ik heb zo'n collega die van hot naar her rent, alleen om te kunnen te vertellen dat zij 'erbij is geweest'. Heel vermoeiend! Zowel voor haar als voor ons om (om haar verhalen aan te horen😉).
Jij hebt een heel drukke baan met een tijdrovende en ongemakkelijke reisafstand... nu tot jezelf komen en er gewoon zijn. Met verwennerij voor jezelf!
Fijne dagen! Liefs, Alice K.

Anoniem zei

Herkenbaar ,die grijze dag dan. Ik vind dat op zich geen probleem, echt een dag om eens lekker helemaal niets te doen of dat ene klusje dat ik al maanden uit stel. Dus eindelijk maar eens de gordijnen opgehangen die al een tijd lagen te wachten tot ik er de puf voor had. En een voldaan gevoel nu ze hangen.

pourquoi pas ??? zei

las laatst t grapje; een monteur , of was t een pakjes bezorger, vraagt aan een passant hoe laat het is. zegt de passant tussen 10 en 14 uur.Vond ik wel grappig.

nicole orriens zei

Wat fijn voor je dochter dat jij dit voor kunt doen!