woensdag 17 april 2013

Leenfiets

Drukke weekje alweer. En het is pas woensdag.

Ik moest van de week in die grote stad aan het Spaarne zijn voor een zakelijke bespreking, maar op een locatie die met OV niet zo lekker bereikbaar is. Heb een tijdje terug een abonnement op OV fiets genomen, dus dat zou een optie zijn. Tot mijn dochter zei dat ik misschien de fiets van mijn zoon kon lenen, die woont daar namelijk. Dat is namelijk gratis en budgetvriendelijker.


En zo reed ik op zijn fiets door die stad alsof ik er al jaren woonde. Zo leuk. En daarna zijn fiets thuis teruggebracht (in één keer goed gereden) en een heerlijke lunch van hem gehad. Nou...wat een leuk moeder-zoon moment! Nog een paar weken dan vertrekt hij voor een half jaar naar D  enemarken.

En zonder er bij na te denken...ik kan gewoon heerlijk fietsen. Wat een vrijheid zeg!

Ook nog een goed overleg gehad met een volksvertegenwoordiger in de Tweede kamer ivm het sociaal akkoord en de arbeidsmarkt. Zijn assistent was zo aardig om een foto van ons te maken, voor het nageslacht.

Dat soort dingen krijg ik energie van. Zaken regelen, uitzoeken, uitwerken en de publiciteit zoeken. Allemaal voor de goede zaak; zorg ervoor dat ook mensen van 50+ weer aan het werk komen. En de mindset krijgen om weer mee te doen, na ontslagrondes of 100 afwijzingen. gro

En wat is het al groen aan het worden. Zo mooi dat jonge frisse blad aan bomen. Altijd weer hoopvol na een koude winter.

3 opmerkingen:

Maggie zei

Leuk zeg! Maar hoe bevallen de OV-fietsen? Ik ben wel benieuwd... moet je ze bijvoorbeeld reserveren, of kun je ze pakken als je er zin in hebt?

Nietzomaarzooo zei

Heb er nog geen ervaring mee, maar je hoeft niet te reserveren volgens de info van de NS..Ben benieuwd.

Iemand er wel ervaring mee?? Hoor het graag.

Sabine zei

Heb dit met het personeel gedaan tijdens een bedrijfsuitje, werkt super!