maandag 17 februari 2014

Targets

Valentijnsavond liep er een jongetje door de wijk met een grote bos rozen, per stuk verpakt. Het waren geen superrozen, zoals bij de bloemist, maar ik vermoed dat er bossen rozen zijn gekocht en die nijverig per stuk zijn verpakt bij hem thuis. Nu moest hij, door de harde regen, de boer op.

En ach...voor één euro heb ik mezelf een Valentijnsroos geschonken. En het jongetje een leuke fooi erbij gegeven.

En nu staat dat roosje in een oud vaasje te pronken voor mijn keukenraam.

Zag ik mijn tuin allerlei bolletjes al uitkomen. Narcisjes, sommige tulpen zag ik ook al opkomen. Opeens krijg ik dan weer tuinkriebels. Ik ben al blij dat ik kriebels krijg en niet moedeloos op de bank blijf hangen.

En dat ik vanochtend mijn maandagrondje weer doe en dan helemaal voldaan met een kopje koffie kan zitten wachten totdat de keukenvloer opgedroogd is.

Dit alles is natuurlijk retesaai om te lezen en al helemaal om te Feestboeken, dus boek ik geen enkel item op Feestboek.

Van dochterlief kreeg ik gisteren nog een link naar een vacature en vanochtend direct gesolliciteerd.

Verder vanmiddag een boodschapje voor haar gedaan en wilde ook nog een kasstorting voor mijn s tichting doen, maar ik zag dat er wel een stuk of 20 collectebussen met net zoveel mensen in de rij voor me stonden bij de bank, dus toch maar weer met gevulde kaspot naar huis gefietst. Ook al heb ik in principe de hele dag de tijd, toch had ik geen zin om in de rij te staan. Kan morgen of overmorgen ook nog wel en dan heb ik gewoon nog een excuus om een stukje te fietsen. Haha!

Verder zat ik vandaag nog in mijn Master Bedroom, een rondje opruimen te doen en kwam een ordner met oude aantekeningen van mijn laatste Plan de Campagne bij mijn oude werkgever tegen. Goh..wat hadden we een leuke aktie bedacht, afdeling Marketing en ik en wat was het leuk om samen met een trainer van de club dit tot in de puntjes uit te werken met inlogcodes op websites en semacodes om direct in te loggen.. Midden in die campagne, kwam net terug van een bezoekje aan een potentiele klant, werd ik de laan uitgestuurd. Niet goed genoeg!

En wat grappig dat ik nu nog steeds contacten heb in die branche, dat de beste man van een grote farmaceut in de regio afgelopen week een workshop voor ons gaf en we goede contacten hebben aldaar. Zaken als netwerken doe ik nog steeds. Kan ik kennelijk ook nog steeds.

Alleen doe ik het nu voor mijzelf en mijn s tichting en word ik niet afgerekend op omzetcijfers in een rotmarkt.

Al met al heb ik mijn eigen target voor vandaag moeiteloos gehaald. En nu wat gezonds en lekkers te eten maken!2 opmerkingen:

Mevrouw W. zei

Hier bloeien de blauwe druifjes en de krokussen in de tuin. En dan met dat lekkere weer van de afgelopen 2 dagen erbij, zorgt dat toch wel voor een voorjaarsgevoel!

Petr@ zei

Dat was een goed gevulde dag!
Het lijkt zeker wel lente, het heeft al 3 dagen (bijna) niet geregend, hoe bestaat het?
Ik duim voor je dat de sollicitatie iets oplevert!