woensdag 8 augustus 2018

Feest

Wat later dan relatief vroeg wakker op Tropenrooster, maar nog steeds vroeger dan voorheen. Want ik was wakker geworden vannacht van licht onweer en het heerlijke geluid van regen op je dak en ramen. Na een lange tijd dan he....ik piep denk ik wel weer anders als het wekenlang alleen maar regent.

Vond het gisterenavond steeds warmer en benauwder worden dus het was aangenaam dat de regen dat wegspoelde.

En nu alle ramen lekker open, beddegoed snel in de was (vooral nadat ik gisteren in een boek las hoe iemand op een kussensloop sliep met bloemen van zweet. Iew!) dat wappert straks zo droog en tsja...er hoeft niks. En ik weet ook niet wat ik zou willen.

Koffie!

Routines oppakken. Even de koelkast uitsoppen. Oh ja...kijken hoeveel DE punten ik heb, want mijn koffiezetapparaat lekt en er zal wel een dag komen dat hij het helemaal niet meer doet. In 40 minuten € 40,-- verdiend, gewoon door mijn punten te tellen. En die van mijn Oma, zij spaarde ook al jaren punten. En D.E. punten behouden tenminste hun waarde na jaren en jaren, niet dat je na 5 jaar ze MOET opmaken zoals bij Airmiles. Of bij de Hema dat je punten maar een jaartje geldig zijn.

Gisteren keek ik online naar opruiming, zag een paar schattige enkellaarsjes, deed ze in mijn winkelmandje en bestelde ze toch maar niet.

Dat is nog eens goedkoop winkelen!

Krijg net post van de fanclub. Dat er een aanvraag voor een ziektewet-uitkering is gedaan. Heuh?..
Voorlopig maar even niks doen en kijken of dat invloed heeft op de huidige gang van zaken. Want alles is al aangevraagd, geregeld en loopt al. Iemand terug van vakantie en een beetje overijverig? Altijd weer feest met de fanclub!

Ben al blij dat ik niet direct in paniek sla, gewoon kan ademhalen en nogal laconiek kan reageren. Vind ik zelf, want er is niemand die dat beaamt of me geruststelt.

Afbeeldingsresultaat voor de schreeuwMoest me net nog even eraan herinneren iets te eten. En iets te gaan ondernemen. Niet inkakken nu!!
En vooral me niet bang laten maken door zo'n fanclubbrief.  Waar angst overheerst is er geen ruimte voor liefde. Kom op! Kop op!

6 opmerkingen:

Bertiebo zei

Jaa, dat vond ik nou ook van de Airmiles en de Hemapunte. Ben er dan ook snel mee gestopt. En dat terwijl ik een echte bonnetjes/zegelsplakker ben!!En jawel hoor, je reageert heel rustig, als ik dat goed lees!

Anoniem zei

Goed van D.E.

izerina zei

Weet je,wat het allergrootste voordeel van AOw-krijgen was? Geen gezeur,brieven en rechtzaken meer.

Unknown zei

Ik heb nog massa’s punten dus als ik helpen kan......laat maar weten!

Iris Papilio zei

Je bent weer lekker actief!
Toevallig in het weekend onze hoofdkussens weer eens gewassen. We hebben nog zo'n set, dus die wissel ik dan een tijdje om! Ik heb het ooit in Portugal in een appartement gezien, walgelijke vieze zweetvlekken... Niet op geslapen, meteen nieuwe gevraagd. En ook eens in een F.letcher hotel brrrrrr
Die fanclub kun je missen als kiespijn denk ik, oh nee, je hebt ze wel nodig om te kunnen leven...pfff

Petr@ zei

Wij hebben dubbele slopen om de kussens, een molton sloop en je gewone sloop.
De moltons was ik elke maand, de rest uiteraard elke week ;-)
Ja heerlijk die regen, maar vanmiddag gaat het echt storten, ik hoop niet op wateroverlast.
Fijn weer zo'n brief van de fanclub, daar zat je echt op te wachten.