zondag 26 augustus 2018

Voor 1.000.000 mag je het doen - Hoera!!

De teller van mijn blog staat op Een miljoen views. Iets meer zelfs. Whoeps...wat veel!!


Foto van Pixabay


Kan natuurlijk betekenen dat iemand op mijn blog klikt, 2 seconden kijkt en denkt...Nah...weg ermee. Maar goed, er zullen vast wel mensen zijn die iets langer dan 2 seconden rondneuzen. En misschien wel lezers die 4 seconden blijven hangen.

Heb me trouwens afgemeld voor het verjaardagsfeestje (niet die van de vriendin dus!). Ik merk dat ik er lang over doe om oprechte woorden te geven aan wat ik echt voel. Dat ik in feite direct wel weet wat ik niet wil, maar hoe ik dat dan netjes aangeef en in mijn hoofd daarop niet wordt afgerekend, dat blijf ik ingewikkeld vinden. En erom liegen daar vind ik mezelf nu echt te oud voor. Alhoewel dat wel de makkelijkste manier zou zijn van afmelden. "Geen zin in". Keek gisterenavond naar het begin van een film waarin mensen niet kunnen liegen en waarin iedereen de waarheid zegt. Hilarisch. Maar ook onleefbaar.

Tot ik op mijn whatsapp conversaties keek en een belofte zag van wel een jaar terug van de uitnodiger - toen ik me vorig jaar afmeldde en na heel veel moed te hebben verzameld durfde te zeggen waarom ik thuis zat -  en wist dat ik er niet zo zwaar aan hoef te tillen. Zo belangrijk ben ik helemaal niet in hun leven. Praatjes vullen geen gaatjes. Al zou je als je het Facebook account bekeek denken dat het een diep gevoelig persoon is, de rechterhand van de Dalai Lama zowat.

Een vriendin vroeg me wat mijn plannen zijn voor vandaag. Nou...geen.
Geen als in geen uithuizige plannen. Terrasje, winkelen, museum, andere stad, etc etc. En toch heb ik een wasje gewassen, omdat ik anders geen schone shirts meer heb en omdat het lekker waait en het dus zo droog is. En er morgen de hele dag weer regen wordt voorspeld.

Heb in de zon de zaterdagkrant gelezen. Met een heerlijke kop Sojamelk-koffieverkeerd. Heel fijn.

Stond gisterenavond op straat te kijken naar vuurwerk van een festival. Ben ik de enige. De rest van de straat slaap al, of kijkt niet.

En straks de F1 bekijken uit Spa. Na de zomerstop. Ook altijd leuk. Ben ik waarschijnlijk ook nogal afwijkend in. En ondertussen een beetje verder breien aan een babytruitje. Vreemde combi.

Net de was van de droogmolen gehaald. Helemaal droog gewapperd. Heerlijk! Kan het direct schoon de kast weer in. En ook weer gedaan.

Weet niet of ik naar Zomergasten ga kijken vanavond want ik vind Wiebes een rare kwiebus. Maar misschien wordt mijn vooroordeel wel juist onderuit gehaald.

Op naar de 2.000.000 kijkers!

Voor al die 1.000.000 kijkers/lezers/medelevers; heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog. Er zijn tijden geweest dat ik me veel minder alleen voelde juist door jullie commentaar. Invoelend, lief, kritisch, onderzoekend en soms precies de spijker op de kop slaand en heel confronterend daardoor.

Zoals Barry Stevens ooit al zei: vooral dooooooooorgaan daarmee.

17 opmerkingen:

Bertiebo zei

Gefeliciteerd Cellie! Je blog is ook echt. En echt lezenswaard

Anoniem zei

We zullen doorgaan ......

Happy Earl Grey zei

Gefeliciteerd met je mijpaal, een mooi resultaat. Ik ben een lezer die langer dar 2 seconde bleef hangen :) op naar het dubbele. Groetjes

schrijfselsvanmij zei

Ook ik ben een lezer die langer dan 2 secondes blijft lezen :-) Je blog is heel prima te lezen, ga zo door!

Unknown zei

..heb ooit een cursus “snellezen” met succes gevolgd maar ik blijf wel meestal wel meer dan 2 seconden op jouw blog “hangen”. Gefeliciteerd met het 1E miljoen 😱😱

Sylvia zei

Lekker hè? Bloggen? :D
Op naar meer.
En al die geveinsde interesse en medeleven? Bah.
Exit al die mensen.

Roos zei

Lees je altijd en heel graag. Je schrijft zoals het leven is. Dank je wel dat ik met je mee mag leven.

Ivy zei

De eerste 1.000.000 zijn binnen in ieder geval, moet menigeen (o.a. ik) nog maar zien te halen.

OpnieuwBeginnen zei

Vroeger hadden we lire's nu maken we ons druk om lira's.

Succes met je bezoekers.

Lot zei

Je hebt een fijn en eerlijk blog ervan gemaakt waar ik graag lees.
Ik zit nu naar (K)Wiebes te kijken en het is irritant dat hij afwijkende antwoorden geeft op een aantal vragen

Anoniem zei

Ik geniet altijd van je blog, heerlijk die zelfreflectie met veel humor. En het maakt me blij dat het zo goed met je gaat!

Mevrouw W. zei

Ik was er al bij toen je onder de naam Citroenvlinder schreef. En na een drietal jaar eruit geweest te zijn, lees ik sinds mei dit jaar weer mee.
Ga zo door, zou ik zeggen. Ik kom hier graag lezen.

Anoniem zei

Ik lees jouw blog al jaren en heb het gevoel dat ik dan even bij je op bezoek kom. Ik mag van je meekijken in jouw leven en hoe je dat vorm geeft en er wat van wil maken, ongeacht de omstandigheden. Ik lees je graag en bewonder je veerkracht. Zoveel alleen zijn en dan prachtig verwoorden wat dat met je doet. Succes en ik blijf je volgen Bieke

Anoniem zei

Proficiat mooi mens!

Joanne zei

gefeliciteerd! Ik lees je blog erg graag. Elke dag kijk ik wel even. Je bent eerlijk en oprecht. Gewoon een fijn mens.

Liefs|Joanne

Iris Papilio zei

Tjonge Cellie! Gefeliciteerd, een miljoen.. is wel heel veel. Hoeveel jaar heb je daarover gedaan?

Christel | Het rijke wijf zei

Euh, iets meer dan 4 seconden ben ik gebleven. Gefeliciteerd met je 1e miljoen. Fijn hoor dat je nog steeds schrijft.