zaterdag 11 augustus 2018

Voor het eerst weer..

Natgeregend.

Zag de lucht op het station en in de trein al steeds donkerder worden en op een gegeven moment begon het te regenen. In de ochtend had ik thuis al een aantal buien gehad met onweer, maar toen hoefde ik er nog niet uit.

Gelukkig had ik een pluutje mee, kwam de bus redelijk snel en kon ik nog zitten ook, maar dat kleine laatste stukje door de stortregen maakte dat mijn jas, broek en schoenen zeiknat waren.

En toch dacht ik alleen maar: hindert niet. Schoenen en jas kunnen drogen en broek moest toch in de was. Die nu lekker draait. gedroogd opgeruimd is.
Ging wel vroeger dan normaal op een vrijdag naar bed, want was moe. Heerlijk geslapen. Kan niet anders zeggen. Nog wel vroeg wakker en zag dat het regende, maar besloot om nog even proberen te gaan slapen. Dat lukte.

Thuisgekomen gisteren zag ik ook een digitale nieuwe brief van de fanclub. Dat ze me diverse malen hadden geprobeerd te bellen op een nummer wat niet van mij is. Fout nummer zoveel. En of ik contact met de fanclub wil opnemen, want ik moet ondertussen wel thuisblijven.

Afbeeldingsresultaat voor kanniewaarzijn 2018

Ach..ik bel volgende week wel; zoals ik al schreef wil ik mijn weekend er niet door laten verknallen. Zou ik voorheen slecht slapen en me rot piekeren en vooral veel doemdenken oh ja en ook nog alles heeeeel correct willen doen, nu kan ik alleen maar denken of ik Kanniewaarzijn moet benaderen. Omdat het zo komisch is. En wie mij dan moet spelen hahah!!

Voor de rest een rustige, misschien zelfs wel saaie zaterdag. Boodschappen gehaald, geen zin om verderop te reizen voor maar 1 boodschapje en besloot dat ik dan maar een alternatief alhier haalde. Wat zeg ik, 2 alternatieven. En net toch nog even een stuk gefietst want naar de bibliotheek geweest. Eind van de dag is het vrijwel altijd heel rustig. Wat heerlijk is. En daarna niet naar een winkelcentrum daarbij in de buurt gefietst, maar gewoon naar huis.

Naar het grote niks. Wat voor veel mensen die nu keihard werken heel aantrekkelijk lijkt. Heerlijk niks doen. Ook niks beleven, maar dat is een ander hoofdstuk.  Wel een stapel boeken om in weg te dromen en even gratis de laatste Zin gelezen. Wie niet veel budget heeft maar wel veel wil, moet slim zijn tenslotte.

Gisteren had mijn dochter ook voor mij gekookt en dus staat er nu nog een maaltijd in de koelkast die ik eigenlijk gisteren zou eten klaar. Easy piecy lemon squizy.
3 opmerkingen:

Iris Papilio zei

Je bent super positief in alles! Hartstikke goed!
En nee, natregenen s niet erg! ;-) Heerlijk juist na die hitte!

Bertiebo zei

En straks The Bridge. Of niet?

Zijookweer zei

Ik verwachtte toch even.. SEX.. te gaan lezen :D :D