donderdag 21 maart 2019

Maarten heeft geen naaktfoto nodig

Hoop dat hoe Maarten de uitslag van de verkiezingen analyseert,  inderdaad ook zo gaat rollen. Hij hoeft in ieder geval niet net als de heer Baudet een kiekje in zijn Adamskostuum te laten circuleren om zieltjes (nou, zieltjes...denk dat het niet over de ziel ging) te winnen. 



Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst

Foto en tekst van de Facebookpagina van Maarten himself

7 opmerkingen:

Bertiebo zei

Ik hoop het ook

Janne zei

...zo denk ik er ook over!

Anoniem zei

Hoopvolle woorden.

Judy zei

Hoopvol.

Elisabeth zei

Ben het hier grondig mee oneens helaas. Het nationaal-populisme behaalt niet alleen in Nederland succes maar ook in andere Europese landen (Italie, Hongarije, Oostenrijk...), VS en Brazilie. Nederland is geen eiland! Volgens mij een wat kortzichtige analyse, zeker voor een historicus...

nicole orriens zei

Ja, wat een maffe foto inderdaad van dhr. Baudet.... Dat boezemt geen vertrouwen in!

Gerdien zei

Hoe fijn het stukje van Maarten ook is, feit blijft dat velen zich in onze maatschappij tegenwoordig niet gehoord en gezien voelen. En dat blijft voeding voor populisme, dus zal na Thierry weer een andere beloftevolle kandidaat aantreden die het oplossen van alle problemen belooft.
Wat we zouden moeten doen, niet alleen politiek, maar beslist ook bedrijfsleven en eigenlijk gewoon iedereen is tijd en aandacht maken voor elkaar. Elkaar zien, juist ook diegene uit andere bubbels.
Maargoed, het draait om geld, efficientie en snel scoren en dat gaat vaak moeilijk samen met tijd en aandacht.