vrijdag 5 juni 2020

Nektapijt

Het matje schijnt weer hip te zijn. Het nektapijt in Belgie genaamd. Snap ook wel dat als je een aantal maanden niet naar de kapper kon, je misschien wel vanzelf een matje kreeg. Het Coronakapsel. In Duitsland is het constant populair geweest en heet het Vokuhila (Vorne kurz, hinten lang). 

Keek een tijdje terug naar de Netflix documentaire The Tiger King en deze King had een matje. A mullet. Had wel meer dingen waarvan ik dacht; 'beetje fout', maar dat is een ander verhaal. 


Joe Exotic, hoofdrolspeler in de Netflix-serie 'Tiger King'. ©AFP or licensors




Deze voetballer staat bekend om zijn matje. Zo lelijk dat je er bijna vrolijk van wordt. Kijk ook naar zijn zoontje!


Komen de jaren 80 weer terug in de haarmode? Moeten we allemaal ons innerlijke matje koesteren? Hebben jullie een matje? Wil je een matje? Heeft je partner misschien een matje?

Wat jullie?



8 opmerkingen:

klaproos zei

:-) tijdens de crisis kreeg ik een matje, ben zelf aan het nippen gegaan, je snapt het al.... geen gezicht, wel erg gelachen, m'n buuf heeft zich er nog eens over gebogen.... zag er alweer beter uit,
maar nu is het kort en hoog opgeschoren.. lekker fris :-)

xxx

nicole orriens zei

Ik vond het toen al vreselijk en nu ook. Dus ik hoop niet dat het terugkomt.

Anoniem zei

Ik heb eerst een haarband gedragen, toen een staart met knipjes en nu een staart zonder knipjes. Ik laat het deze zomer maar groeien, voorlopig hoef ik niet naar de kapper.
De jaren tachtig, dat was toch ook met die dames met permanentjes die er uitzagen als poedels? Gecombineerd met gigantische schoudervullingen.

Marlou zei

ha Cellie,

een matje?
Nee toch... echt niet.
En Henry gelukkig ook niet.

Maar misschien bedoelde je het toch anders?
Het innerlijke matje?
Ja, ik denk wel dat ik die heb.
Mooie vergelijking!

Prettig weekend!
Marlou

Lot zei

Nee vreselijk en door kragen zit het ook nooit mooi.

Ik mag vandaag naar de kapper, omdat ik krullen heb ga ik naar een krullenkapper die het op een andere manier knipt dan gewoon en dus kan ik het ook niet zelf beetje bijwerken

Janne zei

Ik heb een partner zonder nekbedekking en een hal met een grote mat.

izerina zei

Als mijn man op Einstein gaat lijken,kom ik aan met de tondeuze

mrs H. te B. zei

Ik vind die voetballer ZO leuk, mét zijn foute kapsel! Een gezellig positief mens, die ervan uitgaat dat "de scheids" ook wel eens zijn dag niet heeft, als die een foute beslissing neemt - en dan niet gaat schelden en foeteren...