dinsdag 26 juli 2022

Anderhalve week

Niet een paar dagen zoals eerder aangekondigd, maar anderhalve week omrijden of er veel langer over doen over mijn woon-werktraject. Lekker dan! En nee, ik word elke dag op mijn werkplek verwacht, dus thuiswerken is geen optie. 

Dus laat thuis vandaag, maar daar had ik al rekening mee gehouden. Zo vroeg de deur uit, betekent dus ook nog vroeger de wekker en nog vroeger de deur uit dan normaal. Pffffff...

Drukke dag vandaag, veel dingen regelen die de stagai oh nee, de junior medewerker was vergeten te doen of half had gedaan. En uiteraard nog een spoedgeval. En ondertussen goed kijken wat prioriteit heeft, dus echt gedaan moet worden of even kan wachten.

Ben helemaal klaar nu; maar moet echt nog wat preppen; wat doe ik aan morgen en wat neem ik mee voor de lunch. 

Had niets voorbereid qua avondeten, maar toch iets gezonds maken. Hop...aan de bak jij! Lekker snijden die groenten en daar komen de vitamines al aan!  
Afwassen, alles klaarzetten voor morgenochtend, alle planten buiten water geven (daar kwam ik vanochtend niet meer aan toe; moest wennen aan vroeger weg). 

Nog even naar die B&B eigenaren die de liefde van hun leven zoeken kijken; fijn blik op oneindig, verstand zat al op nul en dan zit deze dag er ook alweer op. 4 opmerkingen:

Iris Papilio zei

Een druk dagje en andere tijden, maar je hebt het toch maar weer super gedaan!
Vandaag ook een fijne dag gewenst ook al moet je de deur uit! 🦋

Bertiebo zei

Ik had gisteren gereageerd maar zie die reactie niet terug. Spam?

pourquoi pas ??? zei

Wat een leuk, super irritant programma he= o man dat aanstellige spirituele mens in die boom of op haar knieen met die dramatische jurk. haha.

ella zei

Ja dat mens met die lange nagels, hoe wil die in de B&B gaan helpen? Die gaat het ook niet worden. Inderdaad een heerlijk programma om met het verstand op nul even naar te kijken. Groeten Ella.