zondag 31 juli 2022

Netflix aanrader: Uncoupled

Leuke verfrissende serie en niet al te lang, heerlijk om even te bekijken bij regenachtige weer. Mooie lijven, fijne straatbeelden van New York ook en lekkere venijnige humor. 3 opmerkingen:

Iris Papilio zei

Dank voor de tip! We zijn aan een nieuwe serie toe!

Mevrouw Niekje zei

Ik ga ook snel kijken of ik het wat vind. Ik ben net (op HBO) begonnen aan Industry. Gaat over The City in Londen en er worden wat jonge mensen gevolgd die daar hun loopbaan starten. Het is een serie met sex 'n drugs and rock 'n roll, niet ieder zijn ding denk ik. Maar het komt denk ik wel overeen met de realiteit. En het is Brits, dan vind ik het al gauw fijn om naar te kijken (en luisteren).

Heb onlangs Julia (over de Amerikaanse Julia Child) gezien (ook HBO) dat was een lieve serie maar ook wel weer interessant om te zien hoe ze vroeger een kookprogramma maakten. Goede acteurs ook!

Dit waren mijn tips, jij bedankt voor de jouwe!

Kliefje zei

Ik noteer 'm!
Ik ben nu Queen of the South aan het kijken. Gaat mijn hart niet sneller van kloppen, het is niet slecht, maar teveel van alles.
En Better call Saul, als er nieuwe afleveringen opkomen (elke woensdag). Heerlijke serie. Wel eerst 'even' Breaking Bad kijken!