zondag 3 juli 2022

Gas eraf

Even gas terug, of gas eraf (sommigen zouden zeggen dat er sowieso nooit met een loden schoen op mijn gaspedaal  werd getrapt) dit weekend. 

Wilde wel dingen, maar kakte beetje in na de boodschappen halen (ontdekte bij een supermarkt een kar met brood van gisteren voor maar 0,25 eurocent) en ook nog de was ophangen (ja, de kabouters doen dat niet he als je alleen woont, uberhaupt huishoudelijk werk).

Kan ik wel stoer doen en toch van alles en nog wat willen ondernemen, maar toch maar niet. Dus bibliotheekboeken verlengen online, dan kunnen ze een andere dag terug dan perse vandaag. En verlangen naar tuincentrum ook maar even uitstellen. 

Dus even gas terug.

Geniet van wat er wel kan. 

Zag een interessante vacature en dat gaf me alleen al weer wat positieve energie. Niet dat ik denk dat ik daar direct wordt aangenomen, maar het blijven kijken of er iets is wat beter bij me past en (wat ik graag wil) minder stress geeft over het nogal hoge "Snollebollekes-management-niveau" (naar links....naar rechts....naar links) en het effect daarvan op de werkvloer. Om nog maar niet te spreken over het effect op de clienten.

Stond trouwens bij de kassa te wachten met mijn afgeprijsde brood toen ik zag dat het kind voor me niet genoeg geld op de pinpas had voor de hele bups voor wat ik inschat het familie-ontbijt (een aantal hele broden en broodjes) en dus heb ik het maar afgerekend voor hem. Die paar euro na zo'n besparing op een brood, dat kon ik gelukkig wel trekken en weet nog hoe ontzettend balen het is als je niet genoeg geld hebt. 


Afbeelding van Mykel Ankyn via Pixabay 
5 opmerkingen:

izerina zei

Lief van je

Anoniem zei

Goed dat je naar je lichaam.luistert,
Veel rusten en slapen helpt om goed te herstellen. Lief om dat jongetje te helpen. Fijne zondag.

Anoniem zei

Wat lief dat je de boodschappen voor een ander betaalde!

Petra zei

Heel lief dat je dat jongetje hielp!

En spannend, misschien een passende vacature.

Vandaag is het weekend, dus mag je lekker uitrusten en leuke dingen doen; net als ik :-)

Iris Papilio zei

Oh ik hoop toch zo dat je een andere leukere baan vindt! Als de managers niet kunnen managen wordt het nooit wat. En lief dat je dat kind hielp... ach ja, die paar euro. Fijn dat dat nu ook kan!