woensdag 9 november 2022

Hij ging!

Het is natuurlijk makkelijk om te blijven zeuren over treinen die te laat gaan, helemaal niet gaan of zijn geweest maar dan heel volgeladen.




De bus was keurig op tijd, ik kon zitten en op tijd op het station. Daar liep ik zo naar mijn vertrouwde spoor en ja hoor...de trein zou komen en kwam ook. Op tijd. En ook daar genoeg plek. Zelfs een conducteur en ook weer op tijd aangekomen.

En terug idem dito, zelfs 2 conducteurs (volgens mij eentje in opleiding). Dus het kan wel. En het is een prettig gevoel als alles lekker loopt. 

Was wel heel vroeg wakker en zou eigenlijk nog weer even een paar uurtjes moeten slapen, maar dat ging niet. Nou ja, dan maar dommelen en alsnog op de normale tijd mijn bed uit. Dus erop letten op tijd naar bed te gaan. Oma!

De kachel voor het eerst even in de avond hoger gezet. Het was 16,5 graden in huis en ik kreeg koude handen ervan. Ondanks dik vest. Gewoon even te kil. En wat zalig zeg even een warm(er) huis. En niet eens heel hoog, gewoon 18 graden, maar wel blij dat het zomaar kan. 


2 opmerkingen:

Bertiebo zei

Ik ga zo met de trein en na jouw verhalen ben ik heel benieuwd. Verwarming nog steeds niet aan gehad. Ben ik erg tevreden over

izerina zei

Iedere dag weer spannend voor je