dinsdag 15 november 2022

Hotemetoot

De eerste omgeleide treinreis richting mijn werkplek verliep uitermate soepel. Hoefde niet eens meer over te stappen. Holadiejee... Wel ruim een kwartier later dan mijn normale rit op het werk.  En terug helemaal later, ruim 25 minuten in totaal. Maar dat kwam ook omdat ik nog even met wat collega's in gesprek was. Eigenlijk zou ik een eerdere trein willen nemen, maar dit gesprek was me ook wel even wat later thuiskomen waard. 


Afbeelding van Drajt via Pixabay 



Dus blij dat ik al van te voren had nagedacht over wat ik ga eten. Hoefde het alleen nog maar in de oven te schuiven en ondertussen kon ik vast alles voor de volgende dag klaarleggen en zetten. Dan hoef ik daar in de vroege ochtend niet meer mijn hoofd over te breken. 

En ach...het is maar 14 dagen. Sommige trajecten zijn al maandenlang alleen met een busverbinding te doen. En er gaat tenminste nog vervoer. 

Let erop geen ouwe zure muts te worden met dagelijks gezeik over je woon-werkverkeer. Het is gewoon niet anders. Deal with it!

Nu duik ik even onder in Hunted. Alleen interessant te zien hoe je onder water kan blijven in een tijd waarin je digitaal zo traceerbaar bent. Of je door de buurman zijn telefoonhistorie verraden wordt. En daarna lekker op tijd naar bed. Morgen alweer druk en allerlei hotemetoten op bezoek. Dus ook schone onderbroek aan morgen!



Geen opmerkingen: