dinsdag 1 november 2022

Groundhog NS-Day

Had toch echt echt werkelijk waar zeer goed op de app gekeken voor ik naar de bushalte fietste. Of mijn trein echt wel zou gaan dit keer. Niets aan het handje. Pak die trein lekker dan kan je op je werk nog even wat meters maken, voordat iedereen er is en ik daardoor minder kans heb op ongestoord werken.

Wat grappig dat je dan toch op je station met grote letters : "Cancelled" ziet staan. Bummer! Had nog wel even tijd om Happy Hour koffie te scoren en stapte toen maar in een boemeltje, maar met gloeiend hete koffie voor maar 1 euro. En een supergrote beker ook nog eens. En blij dat ik ondanks die gecancelde trein toch nog ruim op tijd zou aankomen. Dus relax. Geen nut om je daarom druk te maken noch op te winden. Grappig de controle van je kaartje door beveiligers van de NS. Geen conducteur meer te krijgen waarschijnlijk.

Genoten van de koffie, de zon die nu een uurtje eerder opkwam en dan maar weer de dag beginnen. Meteen al druk, want moest wat zaken herplannen. Dat lukte allemaal op tijd. Clienten merkte er niets van. 

Heel bewust iemand gevraagd die het liefst elke ochtend eerst thuiswerkt (nee, geen kinderen of zo)en dat altijd op de ochtend zelf aangeeft, mijn stille wraak hahah, dus hij zat schoongewassen ook een gesprek te voeren op kantoor. Zo dan. Machtsmisbruiker ben ik. Nee hoor, hij gaf zelf aan dat ik bij ziekte ook hem mocht inzetten. 

Had thuis nog een spitskooltje, paprika en nog wat champignons in de koelkast. Lekker geroerbakt met knoflook en kruiden. Zo nog even afwassen dan is alles weer klaar voor vandaag. 

En dan morgen hoop ik niet weeeeer GroundhogDay. Al is die koffie wel smakelijk.






2 opmerkingen:

izerina zei

Misschien dat het invallend kantoorpersoneel en beveiligers wat ruimte voor meer treinen gaan geven

Iris Papilio zei

Wat een drama, die NS, als je er gebruik van moet maken.
Ben bang dat het niet veel zal veranderen ivm geen personeel...
Sterkte!